PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Diğer Bahçe Bitkileri
Koç, Harranova'da üretimi bırakıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="stulu" data-source="post: 745942" data-attributes="member: 20378"><p><strong>Ynt: Koç, Harranova'da üretimi bırakıyor</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar koç 2000 yılında bu işe girdiğinde üretimden çok devletten alacağı desteği düşünüyordu. Koç bu çiftliği kurarken ne kadar hibe aldı, ne kadar kredi kullandı, kredini faizi neydi bunlar önemli. Yine orada büyük ihtimalle yörüğün sırtından kurban kestiler. Ama işler istedikleri gibi gitmedi dişli bir hükümet karşılarına çıktı. Bundan birkaç sene önce imf den kredi alınması için tüsiad hükümete çok baskı yaptı. 2009 da kriz var diye ötv indirildi işçilerin sigorta primlerinin bir kısmı fakir fukaranın sırtına yıkıldı. Koç bundan 4 5 sene öce migrosu sattı para kazanmıyor muydu? Malı %25 kar marjı almadan satıyordu, rafları santim santim kiralıyordu. bugün aldığı ürünün parasını 3 ay sonra ödüyordu. Ama kaz geleceği için tavuğu (Migros) sattı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stulu, post: 745942, member: 20378"] [b]Ynt: Koç, Harranova'da üretimi bırakıyor[/b] Arkadaşlar koç 2000 yılında bu işe girdiğinde üretimden çok devletten alacağı desteği düşünüyordu. Koç bu çiftliği kurarken ne kadar hibe aldı, ne kadar kredi kullandı, kredini faizi neydi bunlar önemli. Yine orada büyük ihtimalle yörüğün sırtından kurban kestiler. Ama işler istedikleri gibi gitmedi dişli bir hükümet karşılarına çıktı. Bundan birkaç sene önce imf den kredi alınması için tüsiad hükümete çok baskı yaptı. 2009 da kriz var diye ötv indirildi işçilerin sigorta primlerinin bir kısmı fakir fukaranın sırtına yıkıldı. Koç bundan 4 5 sene öce migrosu sattı para kazanmıyor muydu? Malı %25 kar marjı almadan satıyordu, rafları santim santim kiralıyordu. bugün aldığı ürünün parasını 3 ay sonra ödüyordu. Ama kaz geleceği için tavuğu (Migros) sattı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Diğer Bahçe Bitkileri
Koç, Harranova'da üretimi bırakıyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt