PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
KOCAMAZ KT500 mini fenni yem makinası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ynkgl" data-source="post: 606432" data-attributes="member: 648"><p><strong>Ynt: KOCAMAZ KT500 mini fenni yem makinası</strong></p><p></p><p>saolun arkadaşlar pelet makinası da düşünükte en ucuzu 60 000 tl civarında şu anda düşünmüyoruz.</p><p>bence hayvancılığı biraz büyük yapan ve gerekli hammaddeyi (arpa buğday mısır ayçiçeği vs..) kendisi üreten her işletmeye gerekli bi makina </p><p>tabiki buğarla pişmiş yemin artıları vardır ama fabrikasyon yemle kendi hazırladığım yemin arasında protein ve enerji bakımından hiç bi fark yok bunu birçok yerde test ettirdim ve şimdiye kadar çok şükür hayvanlarımda hiç bi problem yaratmadı maşallah...</p><p>fabrikasyon yemlerle kendi ürettiğim yemin fiyatı arasında oldukça fark var çünkü gerekli hammaddeyi kendimiz ürettiğimiz için arada baya bi fark oluşuyor ben sadece vitamin tuz mermer tozu rumisacc ve ecomass ı dışardan temin ediyorum arpa buğday (tiritikale) mısır ayçiçeği küspesi kendimizden olunca fazla bi maliyet çıkmıyo...</p><p>hayvancılık yapan herkeze rahatlıklatavsiye ederbilirim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ynkgl, post: 606432, member: 648"] [b]Ynt: KOCAMAZ KT500 mini fenni yem makinası[/b] saolun arkadaşlar pelet makinası da düşünükte en ucuzu 60 000 tl civarında şu anda düşünmüyoruz. bence hayvancılığı biraz büyük yapan ve gerekli hammaddeyi (arpa buğday mısır ayçiçeği vs..) kendisi üreten her işletmeye gerekli bi makina tabiki buğarla pişmiş yemin artıları vardır ama fabrikasyon yemle kendi hazırladığım yemin arasında protein ve enerji bakımından hiç bi fark yok bunu birçok yerde test ettirdim ve şimdiye kadar çok şükür hayvanlarımda hiç bi problem yaratmadı maşallah... fabrikasyon yemlerle kendi ürettiğim yemin fiyatı arasında oldukça fark var çünkü gerekli hammaddeyi kendimiz ürettiğimiz için arada baya bi fark oluşuyor ben sadece vitamin tuz mermer tozu rumisacc ve ecomass ı dışardan temin ediyorum arpa buğday (tiritikale) mısır ayçiçeği küspesi kendimizden olunca fazla bi maliyet çıkmıyo... hayvancılık yapan herkeze rahatlıklatavsiye ederbilirim... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
KOCAMAZ KT500 mini fenni yem makinası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt