PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
KOÇUN BİZİ KAZIKLAMASI ŞAHİN VE DOĞANIN O GUNKU FIYAT FARKLARI !
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="stulu" data-source="post: 965921" data-attributes="member: 20378"><p><strong>Ynt: KOÇUN BİZİ KAZIKLAMASI ŞAHİN VE DOĞANIN O GUNKU FIYAT FARKLARI !</strong></p><p></p><p>Öncelikle sözlük derken trakkulüpten bahsediyorum. Birkaç sekmede aynı anda farklı siteleri takip ettiğim için yanlışlıkla yazılmıştır, özür dilerim.</p><p>Stockhom sendromu hakkında hemen hemen herkesin bilgisi vardır. Ben yine de merak edenler için link vereyim. Daha fazlası google amcada mevcuttur.</p><p><a href="http://www.asktion.com/tr/596/stockholm-sendromu-nedir" target="_blank">http://www.asktion.com/tr/596/stockholm-sendromu-nedir</a></p><p>Eğer biraz ekonomi bilgisine sahipsek ve kendimizi biraz fanatiklikten kurtarıp tarafsız gözlerle bakarsak uygulanan bu korumacı ekonominin bize ne kadar zarar verdiğini, neler kaybettiğimizi ve bundan kimlerin küpünü doldurduğunu çok rahat görebiliriz. Fransa ' da 1969-1980 yılları arasında üretilen reno 12, Türkiye ' de 1971-2000 yılları arasında üretildi. Ya Fransızlar çok aptal arabadan anlamıyor ya da reno 12 o kadar da iyi araba değil. </p><p>Benim çocukluğumda traktör römorkunda insan taşınırdı. 12 sene boyunca okula yürüyerek gidip geldim. Günde 10 km yol yürüyordum. 24 km yol yürüyen arkadaşlarım vardı. Benim bugün iki arabam var. Amerika ' da 1930 ' lu yıllarda her evde iki araba vardı. Ben Amerikan vatandaşlarının 1930 yılında yakaladığı bir evde iki araba durumunu 85 yıl sonra yakaladım. Türkiye ' de şu anda hanelerin büyük kısmında araba yok. </p><p>Bize reno 12 ve tofaşın kuş serisini öven arkadaşlar, eğer Türkiye ' de korumacı ekonomi uygulanmasaydı arabasını kamyonet olarak kullanmayacaktı. Çünkü gübresini, yemini ve yükünü taşımak için bir tanede kamyoneti olacaktı.</p><p>Koç grubunu sevmem ama düşmanı değilim. Yatımlarının büyük kısmını Türkiye ' de yapıyor, vergi konusunda örnek gösterilebilir. Çalışanına değer verir. Ama geçmişten günümüze kadar kayrıldığına inanıyorum.</p><p>Oyak kısmı apayrı bir hikaye.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stulu, post: 965921, member: 20378"] [b]Ynt: KOÇUN BİZİ KAZIKLAMASI ŞAHİN VE DOĞANIN O GUNKU FIYAT FARKLARI ![/b] Öncelikle sözlük derken trakkulüpten bahsediyorum. Birkaç sekmede aynı anda farklı siteleri takip ettiğim için yanlışlıkla yazılmıştır, özür dilerim. Stockhom sendromu hakkında hemen hemen herkesin bilgisi vardır. Ben yine de merak edenler için link vereyim. Daha fazlası google amcada mevcuttur. [url]http://www.asktion.com/tr/596/stockholm-sendromu-nedir[/url] Eğer biraz ekonomi bilgisine sahipsek ve kendimizi biraz fanatiklikten kurtarıp tarafsız gözlerle bakarsak uygulanan bu korumacı ekonominin bize ne kadar zarar verdiğini, neler kaybettiğimizi ve bundan kimlerin küpünü doldurduğunu çok rahat görebiliriz. Fransa ' da 1969-1980 yılları arasında üretilen reno 12, Türkiye ' de 1971-2000 yılları arasında üretildi. Ya Fransızlar çok aptal arabadan anlamıyor ya da reno 12 o kadar da iyi araba değil. Benim çocukluğumda traktör römorkunda insan taşınırdı. 12 sene boyunca okula yürüyerek gidip geldim. Günde 10 km yol yürüyordum. 24 km yol yürüyen arkadaşlarım vardı. Benim bugün iki arabam var. Amerika ' da 1930 ' lu yıllarda her evde iki araba vardı. Ben Amerikan vatandaşlarının 1930 yılında yakaladığı bir evde iki araba durumunu 85 yıl sonra yakaladım. Türkiye ' de şu anda hanelerin büyük kısmında araba yok. Bize reno 12 ve tofaşın kuş serisini öven arkadaşlar, eğer Türkiye ' de korumacı ekonomi uygulanmasaydı arabasını kamyonet olarak kullanmayacaktı. Çünkü gübresini, yemini ve yükünü taşımak için bir tanede kamyoneti olacaktı. Koç grubunu sevmem ama düşmanı değilim. Yatımlarının büyük kısmını Türkiye ' de yapıyor, vergi konusunda örnek gösterilebilir. Çalışanına değer verir. Ama geçmişten günümüze kadar kayrıldığına inanıyorum. Oyak kısmı apayrı bir hikaye. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
KOÇUN BİZİ KAZIKLAMASI ŞAHİN VE DOĞANIN O GUNKU FIYAT FARKLARI !
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt