PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
KOÇ’UN SATTIĞI SEK SÜT SIRADAN BİR ŞİRKET DEĞİL
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="wallace22" data-source="post: 1380542" data-attributes="member: 52795"><p><h2>SEK, 58 yıllık tarihinde ilklere imza attı</h2><p><strong>1963:</strong> Türkiye’de süt üretiminin gelişmesini sağlamak ve tüketiciye en kaliteli, sağlıklı, hijyenik doğal ürünler sunmak amacıyla 1963 yılında Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’na bağlı olarak kuruldu.</p><p><strong>1968:</strong> İlk pastörize sütü üretti. Bu aynı zamanda Türkiye’de pastörize edilmiş ilk gıda ürünüydü.</p><p><strong>1972</strong>: İlk homojenize edilmiş yoğurdu üretti. Bu sayede Türk tüketicisi ilk kez yağı her yere eşit olarak dağıtılmış homojenize yoğurtla tanıştı.</p><p><strong>1979:</strong> İlk kez beyaz ve kaşar peyniri, içi hava almayan vakumlu ambalajda paketledi. İlk kez dil peynirini üretti.</p><p><strong>1995:</strong> SEK, Eylül 1995’te özelleştirildi ve SEK İstanbul İşletmesi, sektörde faaliyet gösteren küçük ve orta büyüklükteki sanayici ve gıda toptancılarından oluşan 164 kişilik bir grup tarafından satın alındı.</p><p><strong>1997:</strong> Koç topluluğu küçük ve büyük sermayenin beraber çalıştığı bir modele öncülük etmek üzere SEK hisselerinin %68’ini satın aldı.</p><p><strong>2001:</strong> Geleneksel bir ürün olan salep, Türkiye’de ilk kez modern bir ambalaj ve kullanım şekliyle SEK tarafından piyasaya sunuldu.</p><p><strong>2011:</strong> SEK 2011 yılında, Türkiye’de ilk kez kullanılan mikrofiltrasyon üretim teknolojisi ve ultra clean dolum makinesi ile günlük sütün raf ömrünü uzatarak “Yeni SEK Pastörize Süt” ü tüketicilerin beğenisine sundu.</p><p><strong>2012:</strong> Çocuklara özel pastörize süt ve naneli ayran üretti.</p><p><strong>2014</strong>: Moova A.Ş.’yi satın aldı. Yüksek teknoloji ile donatılmış modern Söke fabrikasında sadece peynir üretimi yapılıyor. SEK, bu yatırımla beraber peynir portföyünde 35 ürüne yer verdi. Aynı yıl, SEK, soğuk kahve çeşitleri ile yeni bir kategori oluşturdu: SEK 250 ml Latte, Karamel Macchiato, Çikolata Mocha ürünleri piyasaya sunuldu.</p><p><strong>2015</strong>: Pastörize süt ürünlerine yeni bir ürün daha ekledi: SEK Yoğurtluk Süt.</p><p><strong>2016</strong>: SEK, sindirim sistemini düzenleyerek bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olan probiyotik içerikli içeceği tüketiciyle buluşturdu.</p><p><strong>2017:</strong> SEK, sindirim sistemini düzenleyerek bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olan probiyotik içerikli içeceği tüketiciyle buluşturdu.</p><p><strong>2018:</strong> Tam yağlı SEK Çiftlik Uzun Ömürlü Süt piyasaya sunuldu .</p><p><strong>2019:</strong> Günlük sütten SEK Çiftlik Yoğurt üretimi başladı.</p><p><strong>Okura not;</strong> şirket bilgileri ilgili kurumların halka açık web sayfalarından derlendi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="wallace22, post: 1380542, member: 52795"] [HEADING=1]SEK, 58 yıllık tarihinde ilklere imza attı[/HEADING] [B]1963:[/B] Türkiye’de süt üretiminin gelişmesini sağlamak ve tüketiciye en kaliteli, sağlıklı, hijyenik doğal ürünler sunmak amacıyla 1963 yılında Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’na bağlı olarak kuruldu. [B]1968:[/B] İlk pastörize sütü üretti. Bu aynı zamanda Türkiye’de pastörize edilmiş ilk gıda ürünüydü. [B]1972[/B]: İlk homojenize edilmiş yoğurdu üretti. Bu sayede Türk tüketicisi ilk kez yağı her yere eşit olarak dağıtılmış homojenize yoğurtla tanıştı. [B]1979:[/B] İlk kez beyaz ve kaşar peyniri, içi hava almayan vakumlu ambalajda paketledi. İlk kez dil peynirini üretti. [B]1995:[/B] SEK, Eylül 1995’te özelleştirildi ve SEK İstanbul İşletmesi, sektörde faaliyet gösteren küçük ve orta büyüklükteki sanayici ve gıda toptancılarından oluşan 164 kişilik bir grup tarafından satın alındı. [B]1997:[/B] Koç topluluğu küçük ve büyük sermayenin beraber çalıştığı bir modele öncülük etmek üzere SEK hisselerinin %68’ini satın aldı. [B]2001:[/B] Geleneksel bir ürün olan salep, Türkiye’de ilk kez modern bir ambalaj ve kullanım şekliyle SEK tarafından piyasaya sunuldu. [B]2011:[/B] SEK 2011 yılında, Türkiye’de ilk kez kullanılan mikrofiltrasyon üretim teknolojisi ve ultra clean dolum makinesi ile günlük sütün raf ömrünü uzatarak “Yeni SEK Pastörize Süt” ü tüketicilerin beğenisine sundu. [B]2012:[/B] Çocuklara özel pastörize süt ve naneli ayran üretti. [B]2014[/B]: Moova A.Ş.’yi satın aldı. Yüksek teknoloji ile donatılmış modern Söke fabrikasında sadece peynir üretimi yapılıyor. SEK, bu yatırımla beraber peynir portföyünde 35 ürüne yer verdi. Aynı yıl, SEK, soğuk kahve çeşitleri ile yeni bir kategori oluşturdu: SEK 250 ml Latte, Karamel Macchiato, Çikolata Mocha ürünleri piyasaya sunuldu. [B]2015[/B]: Pastörize süt ürünlerine yeni bir ürün daha ekledi: SEK Yoğurtluk Süt. [B]2016[/B]: SEK, sindirim sistemini düzenleyerek bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olan probiyotik içerikli içeceği tüketiciyle buluşturdu. [B]2017:[/B] SEK, sindirim sistemini düzenleyerek bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olan probiyotik içerikli içeceği tüketiciyle buluşturdu. [B]2018:[/B] Tam yağlı SEK Çiftlik Uzun Ömürlü Süt piyasaya sunuldu . [B]2019:[/B] Günlük sütten SEK Çiftlik Yoğurt üretimi başladı. [B]Okura not;[/B] şirket bilgileri ilgili kurumların halka açık web sayfalarından derlendi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
KOÇ’UN SATTIĞI SEK SÜT SIRADAN BİR ŞİRKET DEĞİL
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt