PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Köksal Çİft dingil mi ? Caselli Çift Dingil mi ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="srtys" data-source="post: 1145934" data-attributes="member: 54779"><p>Bu konu çok tartışıldı ama diğer konuları okumama rağmen kafamda tam sonuca ulaşamamış bulunmaktayım. Buğday ve ayçiçek taşıyacağım.Arkadaşımın köksal 12 tonluk römorku ile buğday taşıdım çok beğendim. Tabi o benim için büyük. Ben 10 tonluk almayı düşünüyorum. Casellide ilave yüksekliklerinin düşük ve kasanın uzun olması cezbedici oluyor tarla yolunda devrilme riski düşüyor diye düşünüyorum. Çünkü yüksek araba risk.Gerekirse ilave çıkarıp kullanılır ama 40 cm ilaveyi taşımak mı kolay 25 cm ilaveyi mi ?</p><p>caselli 10 tonluk 13500 kg buğday </p><p>köksal 10 tonluk 14000 kg buğday alabilirmiş.</p><p></p><p>birde köksalda sıra varmış hemen teslim edemem dedi caselli şimdi tamam desem gelecek. </p><p>fiyat 21500 ikisi de..</p><p></p><p></p><p>bu konuyu kısa zamanda sonuçlandırmam lazım yardımlarınızı bekliyorum.</p><p></p><p>saygılarımla.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="srtys, post: 1145934, member: 54779"] Bu konu çok tartışıldı ama diğer konuları okumama rağmen kafamda tam sonuca ulaşamamış bulunmaktayım. Buğday ve ayçiçek taşıyacağım.Arkadaşımın köksal 12 tonluk römorku ile buğday taşıdım çok beğendim. Tabi o benim için büyük. Ben 10 tonluk almayı düşünüyorum. Casellide ilave yüksekliklerinin düşük ve kasanın uzun olması cezbedici oluyor tarla yolunda devrilme riski düşüyor diye düşünüyorum. Çünkü yüksek araba risk.Gerekirse ilave çıkarıp kullanılır ama 40 cm ilaveyi taşımak mı kolay 25 cm ilaveyi mi ? caselli 10 tonluk 13500 kg buğday köksal 10 tonluk 14000 kg buğday alabilirmiş. birde köksalda sıra varmış hemen teslim edemem dedi caselli şimdi tamam desem gelecek. fiyat 21500 ikisi de.. bu konuyu kısa zamanda sonuçlandırmam lazım yardımlarınızı bekliyorum. saygılarımla. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Köksal Çİft dingil mi ? Caselli Çift Dingil mi ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt