PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
KOMBİNE DAMIZLIKMI? ETÇİ DAMIZLILMI?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ibo71" data-source="post: 1115412" data-attributes="member: 44718"><p>nurullah bey bizde 100 başlık bir mandıra yaptık 1 yıldır boş aynı sizin durumdayız. her şey tamam bir mal eksik. 2 yıldır araştırıyorum. besi kurtarmıyor. süt işi hayvancılığın en üst seviyesi onun bakımı maliyeti hesabı kitabı profosyenellik istiyor süt fiyatlarıda ortada hiç bulaşmayı düşünmedim. sizin gibi ithal şarole limuzin angus vs. düşünelim dedik. ilk yatırım maliyeti yüksek geldi aldığımız hayvandan ilk getiri hemen hemen 25 ay sonra oluyor bu geçen süredeki yem ve diğer maliyetlere dayanmakta ayrı bir bütçe istiyor. umarıp hesaplamalarınızı iyi yaptınız daha hastalıktan 50 anaçtan 50 yavru alamayacağınızdan firelerden vs hiç bahsetmedik en ufak olumsuzluk batağa sürükler diyerek bu iş de aklıma yatmadı. ee o zaman ne yapacağız dedim. son karar şunu aldım doğudan yerli ırkların kırması düveleri toplayıp kendi sürümü oluşturacağım. süt ve kesim işi yok kurbanlık çalışacağım kurbanlık piyasasında daha fazla kar var. 6 ay mera 6 ay ahırda. anaçların beslenme maliyetleri uygun. ithaller gibi nazlı değiller dayanıklılar. bu sistemide bir araştırın. heleki o ithal damızlıkları kredi ile alıyorsanız bir çiftçi kardeşin olarak söylüyorum batmaman mucize olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ibo71, post: 1115412, member: 44718"] nurullah bey bizde 100 başlık bir mandıra yaptık 1 yıldır boş aynı sizin durumdayız. her şey tamam bir mal eksik. 2 yıldır araştırıyorum. besi kurtarmıyor. süt işi hayvancılığın en üst seviyesi onun bakımı maliyeti hesabı kitabı profosyenellik istiyor süt fiyatlarıda ortada hiç bulaşmayı düşünmedim. sizin gibi ithal şarole limuzin angus vs. düşünelim dedik. ilk yatırım maliyeti yüksek geldi aldığımız hayvandan ilk getiri hemen hemen 25 ay sonra oluyor bu geçen süredeki yem ve diğer maliyetlere dayanmakta ayrı bir bütçe istiyor. umarıp hesaplamalarınızı iyi yaptınız daha hastalıktan 50 anaçtan 50 yavru alamayacağınızdan firelerden vs hiç bahsetmedik en ufak olumsuzluk batağa sürükler diyerek bu iş de aklıma yatmadı. ee o zaman ne yapacağız dedim. son karar şunu aldım doğudan yerli ırkların kırması düveleri toplayıp kendi sürümü oluşturacağım. süt ve kesim işi yok kurbanlık çalışacağım kurbanlık piyasasında daha fazla kar var. 6 ay mera 6 ay ahırda. anaçların beslenme maliyetleri uygun. ithaller gibi nazlı değiller dayanıklılar. bu sistemide bir araştırın. heleki o ithal damızlıkları kredi ile alıyorsanız bir çiftçi kardeşin olarak söylüyorum batmaman mucize olur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
KOMBİNE DAMIZLIKMI? ETÇİ DAMIZLILMI?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt