PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
KOMBİNE KOYUN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Sefa88" data-source="post: 1259878" data-attributes="member: 74869"><p>Mera olmazsa olmazım diye düşünüyorum. Çünkü bizim buralarda artık koyunculuk yapan yok denecek kadar az. benim düşüncem yararlanabildigimce meradan faydalanmak. Çünkü ciddi sekilde maliyet düşürdüğü kanatindeyim. Ancak verim kaybı yaşanır mı? Sütte ve kuzuda.</p><p>Aynen dediğiniz gibi bizim burda da eskiden nisan Mayıs gibi yaylalara çıkardık. Daha güzel meralar için. Benimde öyle bi düşüncem var yaylaya çıkmak çünkü heryer alabildigine yeşillik derya gibi ot olur yaylada.</p><p>Fabrika yemi kullanılmıyor bildiğim kadarıyla. Kesif yem olarak arpa kırmasını yediriyoruz diye biliyorum.</p><p>Ayrica ahir planı nasıl olmalı alabildigine boşluk ve kuzular icin ayrı bir bölüm olacak şekilde diye biliyorum. Farklı bi uygulama var mı benim bilmediğim. Çünkü suan benim icin 1. öncelik ahır planı ve gerekiyorsa tadilat.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sefa88, post: 1259878, member: 74869"] Mera olmazsa olmazım diye düşünüyorum. Çünkü bizim buralarda artık koyunculuk yapan yok denecek kadar az. benim düşüncem yararlanabildigimce meradan faydalanmak. Çünkü ciddi sekilde maliyet düşürdüğü kanatindeyim. Ancak verim kaybı yaşanır mı? Sütte ve kuzuda. Aynen dediğiniz gibi bizim burda da eskiden nisan Mayıs gibi yaylalara çıkardık. Daha güzel meralar için. Benimde öyle bi düşüncem var yaylaya çıkmak çünkü heryer alabildigine yeşillik derya gibi ot olur yaylada. Fabrika yemi kullanılmıyor bildiğim kadarıyla. Kesif yem olarak arpa kırmasını yediriyoruz diye biliyorum. Ayrica ahir planı nasıl olmalı alabildigine boşluk ve kuzular icin ayrı bir bölüm olacak şekilde diye biliyorum. Farklı bi uygulama var mı benim bilmediğim. Çünkü suan benim icin 1. öncelik ahır planı ve gerekiyorsa tadilat. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
KOMBİNE KOYUN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt