PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
KOMBİNE KOYUN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="karga" data-source="post: 1259949" data-attributes="member: 54402"><p>Hayırlı olsun suanki piyasada buyukbasta para yok küçük baş çok karlı bende 16 adet koyun besliyorum 8ayda bir yavruluyorlar geçen hafta 3aylik kuzularımı annelerinden ayırdım koyunlarım 1bucuk aylik gebeler çok bereketli hayvan bizim burda pazarida çok hıc satamazsam 20tlye canlı baskül kasaba veririm ama kurban ve adaklik satmak çok karlı tamam 16koyundan çok büyük paralar kazanamıyorum ama cep hacligim hıc bitmiyor bu arada koyunlarıma fabrika yemi almıyorum kendi yetiştirdiğim buğday ve ot balyası veriyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="karga, post: 1259949, member: 54402"] Hayırlı olsun suanki piyasada buyukbasta para yok küçük baş çok karlı bende 16 adet koyun besliyorum 8ayda bir yavruluyorlar geçen hafta 3aylik kuzularımı annelerinden ayırdım koyunlarım 1bucuk aylik gebeler çok bereketli hayvan bizim burda pazarida çok hıc satamazsam 20tlye canlı baskül kasaba veririm ama kurban ve adaklik satmak çok karlı tamam 16koyundan çok büyük paralar kazanamıyorum ama cep hacligim hıc bitmiyor bu arada koyunlarıma fabrika yemi almıyorum kendi yetiştirdiğim buğday ve ot balyası veriyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
KOMBİNE KOYUN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt