PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
Komik Sözler 3
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Bulduklu" data-source="post: 38513" data-attributes="member: 251"><p><u><em><strong>Seni görünce gözlerim DOLAR, burnum EURO, kulaklarımda STERLiN !.. niheheh</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>Bir kadin mutfaga girince neden bişi düşünemiyormuş ? Çunki tefal herşeyi duşünürmüş.. hihihi..</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>Anne : Benim kızımı ne mühendisler ne doktorlar istedi de vermedim</strong></em></u></p><p><u><em><strong>Kız : Merak etme anne ben hepsine verdim. ühühühü....</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>Abi benim cinsel problemlerim var. Her gece cin görüyorum. Puhaha....</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>Adamın biri şoka girmiş,karısı; Migros ' a... Hahaha... mehue</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>Geçen gün dolaptan ses geliyo. Bir baktım, elbisenin modası geçiyo... Ekükkkeük...</strong></em></u></p><p></p><p><u><em><strong>Yaşınız kaç? Bilmem her sene değişiyor.. zühueuhe</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>Hey arkadaşım gelirmisin?...Hayır güselim ben giderim....ahahuahu.. tihihihi</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>Önden bayanlar...'evet bugün çok baydım.'... nihohaho.. pühehe</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>Ben çok alçak gönüllüyüm...Niçin ?... Çünkü yükseklik korkum var.. mihohaoah...</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>Adamın biri şoka girmiş,karısı; Migros ' a... Hahaha... mehue</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>Sakla samanı inekler grev yapsın. zühüeeh..</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>Dün kazı kazandan kaz kazandım euheuh euh eu hehueu...</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>Maydanoz cildi güzelleştiriyormuş. Bende karıma maydanoz tarlası mı alsam ne... mehuea </strong> </em> </u></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bulduklu, post: 38513, member: 251"] [u][i][b]Seni görünce gözlerim DOLAR, burnum EURO, kulaklarımda STERLiN !.. niheheh Bir kadin mutfaga girince neden bişi düşünemiyormuş ? Çunki tefal herşeyi duşünürmüş.. hihihi.. Anne : Benim kızımı ne mühendisler ne doktorlar istedi de vermedim Kız : Merak etme anne ben hepsine verdim. ühühühü.... Abi benim cinsel problemlerim var. Her gece cin görüyorum. Puhaha.... Adamın biri şoka girmiş,karısı; Migros ' a... Hahaha... mehue Geçen gün dolaptan ses geliyo. Bir baktım, elbisenin modası geçiyo... Ekükkkeük...[/b][/i][/u] [u][i][b]Yaşınız kaç? Bilmem her sene değişiyor.. zühueuhe Hey arkadaşım gelirmisin?...Hayır güselim ben giderim....ahahuahu.. tihihihi Önden bayanlar...'evet bugün çok baydım.'... nihohaho.. pühehe Ben çok alçak gönüllüyüm...Niçin ?... Çünkü yükseklik korkum var.. mihohaoah... Adamın biri şoka girmiş,karısı; Migros ' a... Hahaha... mehue Sakla samanı inekler grev yapsın. zühüeeh.. Dün kazı kazandan kaz kazandım euheuh euh eu hehueu... Maydanoz cildi güzelleştiriyormuş. Bende karıma maydanoz tarlası mı alsam ne... mehuea [/b] [/i] [/u] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
Komik Sözler 3
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt