PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
komşu köy karantina altında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 552312" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: komşu köy karantina altında</strong></p><p></p><p>Bu yıl Türkiye genelinde devlet bahar şap aşısını yapamadı galiba bizim bölgemizde yapmadılar bazı hayvanlarıma özel yaptırdımama arkadaşlar bölgemizde şap hastalığı görüldüyse şayet dışarıdan hayvan girişi yapmayın kesinlikle mümkün oldukça işletmenize yabancı ayaklar sokmayın giren veterinerlerede mutlaka ayak galoşu ve naylon tulum yada benzeri elbiseler giydirin veterinerlerin çok kullanımlık enjektörlerinide kullanmayın kendi enjektörünüzü kullandırın,size yakın ahırlarda şap varsa eğer kuşları bile uzaklaştırın işletmenizden,birde hayvanlarınızın bakımını zenginleştirin kaliteli vitamin katkıları kullanın hayvanlar kondisyon olarak güçlü olurlarsa hastalığa karşı dirençli oluyorlar ben bunları aynen uyguluyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 552312, member: 17222"] [b]Ynt: komşu köy karantina altında[/b] Bu yıl Türkiye genelinde devlet bahar şap aşısını yapamadı galiba bizim bölgemizde yapmadılar bazı hayvanlarıma özel yaptırdımama arkadaşlar bölgemizde şap hastalığı görüldüyse şayet dışarıdan hayvan girişi yapmayın kesinlikle mümkün oldukça işletmenize yabancı ayaklar sokmayın giren veterinerlerede mutlaka ayak galoşu ve naylon tulum yada benzeri elbiseler giydirin veterinerlerin çok kullanımlık enjektörlerinide kullanmayın kendi enjektörünüzü kullandırın,size yakın ahırlarda şap varsa eğer kuşları bile uzaklaştırın işletmenizden,birde hayvanlarınızın bakımını zenginleştirin kaliteli vitamin katkıları kullanın hayvanlar kondisyon olarak güçlü olurlarsa hastalığa karşı dirençli oluyorlar ben bunları aynen uyguluyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
komşu köy karantina altında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt