PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Komşu parsel Arazi alım kredisi acil yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="apsiL" data-source="post: 1074984" data-attributes="member: 38742"><p>Birleştirme işine kadastroda Tevhid denir. Bölgenizde bir Harita bürosu bulursanız size yardımcı olurlar. Tek parsel no alıp tek tapu sahibi olabilmenin yolu oradan geçer. Tarım İl ya da ilçe müdürlüğü ile herhangi bir alakası yoktur. Önce tek tek tüm parseller ölçülüp mevcut kadastral durum ve sonra ortaya çıkacak olan durum ve alan hesaplarının olduğu yeni bir harita oluşturulup bunu bağlı olduğunuz kadastro bölge müdürlüğüne onaylatarak, sonrasında yine aynı yerde mevcut pafta güncellenip tapuya yazi yazılır.. Tapuda onaylanan yeni tapunuzu alabilirsiniz. </p><p></p><p>Birim fiyatlar bölgelere göre değiştiği için net bir rakam söyleyemiyorum, harçlar, haritacınin alacağı para filan derken 5 bin civarı bir rakam çıkabilir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="apsiL, post: 1074984, member: 38742"] Birleştirme işine kadastroda Tevhid denir. Bölgenizde bir Harita bürosu bulursanız size yardımcı olurlar. Tek parsel no alıp tek tapu sahibi olabilmenin yolu oradan geçer. Tarım İl ya da ilçe müdürlüğü ile herhangi bir alakası yoktur. Önce tek tek tüm parseller ölçülüp mevcut kadastral durum ve sonra ortaya çıkacak olan durum ve alan hesaplarının olduğu yeni bir harita oluşturulup bunu bağlı olduğunuz kadastro bölge müdürlüğüne onaylatarak, sonrasında yine aynı yerde mevcut pafta güncellenip tapuya yazi yazılır.. Tapuda onaylanan yeni tapunuzu alabilirsiniz. Birim fiyatlar bölgelere göre değiştiği için net bir rakam söyleyemiyorum, harçlar, haritacınin alacağı para filan derken 5 bin civarı bir rakam çıkabilir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Komşu parsel Arazi alım kredisi acil yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt