PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
konu:erkunt hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 737122" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: konu:erkunt hakkında</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>bizler dogruları yazsak keşke ama kimse yogurdum ekşi demiyor herkes kullandıgı makinayı öve öve bitiremiyor </p><p>bizim köydede böyle bu sitedede böyle yeri geliyor adam 5binliralık traktörünü senin 50binlik makinandan üstün güçlü görüyor</p><p>veya adam bir traktör alıyor onun fanatikligini yapıp sürekli reklamını yapıyor sonra nasılsa başka bir traktör alıyor bakıyorsun busefer yeni aldıgını övüyor daha önce övdügü ve sonra sattıgı traktörü yerden yere vuruyor bu sitede var böyle arkadaşlar bizim köydede çok</p><p>insanlar kendini veya kendi traktörünü kral sanıyor kısaca</p><p>ve o arada traktör firmaları ve bayiler kazıgı çoktan geçirmiş oluyor</p><p></p><p>buarada fent konusunda bilgim yok belkide gerçekten 200gram yakmıştır ama şimdilik ulaşılmaz bir fiyatı var kısaca almak kullanmak benim açımdan biraz zor elimizde olanı veya alabilecegimiz makinaları en verimli nasıl kullanabiliriz buna bakmak lazım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 737122, member: 33118"] [b]Ynt: konu:erkunt hakkında[/b] bizler dogruları yazsak keşke ama kimse yogurdum ekşi demiyor herkes kullandıgı makinayı öve öve bitiremiyor bizim köydede böyle bu sitedede böyle yeri geliyor adam 5binliralık traktörünü senin 50binlik makinandan üstün güçlü görüyor veya adam bir traktör alıyor onun fanatikligini yapıp sürekli reklamını yapıyor sonra nasılsa başka bir traktör alıyor bakıyorsun busefer yeni aldıgını övüyor daha önce övdügü ve sonra sattıgı traktörü yerden yere vuruyor bu sitede var böyle arkadaşlar bizim köydede çok insanlar kendini veya kendi traktörünü kral sanıyor kısaca ve o arada traktör firmaları ve bayiler kazıgı çoktan geçirmiş oluyor buarada fent konusunda bilgim yok belkide gerçekten 200gram yakmıştır ama şimdilik ulaşılmaz bir fiyatı var kısaca almak kullanmak benim açımdan biraz zor elimizde olanı veya alabilecegimiz makinaları en verimli nasıl kullanabiliriz buna bakmak lazım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
konu:erkunt hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt