PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
konu:erkunt hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="traktörcü03" data-source="post: 737148" data-attributes="member: 48717"><p><strong>Ynt: konu:erkunt hakkında</strong></p><p></p><p>abilerim güzel bir tartışma olmuş Erkuntun 750 gr yakıyo idda ettikleri ilk çıkan modelleri içindi ama şimdi muadillerine göre %30 az yakıyo diyolar yani eskilerden bahsediyo ve eski model kullanananlar yakıttan mennun olmayan duymadım ama şöyle bende 2005 70t 2wd vardı test yaptık servisle 4 10 inçle 5 lt mazotla 23 adım genişlikte 244 adım uzunlukta yer sürdü yakıt mükemmeldi...2012 70 lüx 2wd aldım konfor kullanış donanım olarak mükemmeldi ama mazotu başına dikiyo ssh yetkililerine ulaştım servise sordum zorla çabuk açılsın dediler pullukla duman ettim yine tık yok sonra 7 li çizeli şaseye kadar indirdim traktörü doğduğuna pişman ettim artık mazotu yakmıyo valla çok memnunum 50 dekar yonca biçtim ibre kımıldamadı şimdi 380 lerde filan ama 400ü geçsin bi testte buna yapacam ne diyecek bakalım her şekilde denedim full depo üzerinden baya baya memnunum...ERKUNT alk-*s alk-*s alk-*s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="traktörcü03, post: 737148, member: 48717"] [b]Ynt: konu:erkunt hakkında[/b] abilerim güzel bir tartışma olmuş Erkuntun 750 gr yakıyo idda ettikleri ilk çıkan modelleri içindi ama şimdi muadillerine göre %30 az yakıyo diyolar yani eskilerden bahsediyo ve eski model kullanananlar yakıttan mennun olmayan duymadım ama şöyle bende 2005 70t 2wd vardı test yaptık servisle 4 10 inçle 5 lt mazotla 23 adım genişlikte 244 adım uzunlukta yer sürdü yakıt mükemmeldi...2012 70 lüx 2wd aldım konfor kullanış donanım olarak mükemmeldi ama mazotu başına dikiyo ssh yetkililerine ulaştım servise sordum zorla çabuk açılsın dediler pullukla duman ettim yine tık yok sonra 7 li çizeli şaseye kadar indirdim traktörü doğduğuna pişman ettim artık mazotu yakmıyo valla çok memnunum 50 dekar yonca biçtim ibre kımıldamadı şimdi 380 lerde filan ama 400ü geçsin bi testte buna yapacam ne diyecek bakalım her şekilde denedim full depo üzerinden baya baya memnunum...ERKUNT alk-*s alk-*s alk-*s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
konu:erkunt hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt