PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
konu:erkunt hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="phantomerkunt" data-source="post: 737378" data-attributes="member: 220"><p><strong>Ynt: konu:erkunt hakkında</strong></p><p></p><p>zf şanzımanın fonksiyonu ağırlıktan dolayı büyük pullukları yavaş da olsa çekiyor açıkçası bu benim de çok önemsediğim bir şey değil aslında.bence bu yani o yüzden 70 liğe 5 li pulluk takıyorlar. ama hakkını takıp seri iş yapmak tabiki en iyisi. erkuntun yeni 90-100-110 serisinde önceki serilerdeki bir çok çekiş problemi bence halledilmiş gözüküyor. şanımana dair problemlerde halledilmiş. erkuntun yakıtı bence diğerlerinden daha az. 80.4 burada sabahtan akşama 1 teneke 285 ten az yakıyor. benim kudret 100 yine phantomumdan az yakıyor. rampada bayılması yok, konforu kliması iyi fiyatı ithallerden çok uygun parça tedariğinde şu ana kadar hiç sıkıntı çekmedim ama yine diyorum keşke parça bayi ağını da kursa daha iyi olur. tüm bunlar böyle iken 10 gündür açtığınız konular niye? tamam 1,2,3.... ama bence artık biraz abartıya kaçtı. bence ideal traktörler erkuntlar satış rakamlarıda pazar payıda kademeli olarak artıyor zaten. mevcut sorunlar da geri dönüldükçe iyileşmeler gözüküyor bu da olumlu bir yönü firmanın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="phantomerkunt, post: 737378, member: 220"] [b]Ynt: konu:erkunt hakkında[/b] zf şanzımanın fonksiyonu ağırlıktan dolayı büyük pullukları yavaş da olsa çekiyor açıkçası bu benim de çok önemsediğim bir şey değil aslında.bence bu yani o yüzden 70 liğe 5 li pulluk takıyorlar. ama hakkını takıp seri iş yapmak tabiki en iyisi. erkuntun yeni 90-100-110 serisinde önceki serilerdeki bir çok çekiş problemi bence halledilmiş gözüküyor. şanımana dair problemlerde halledilmiş. erkuntun yakıtı bence diğerlerinden daha az. 80.4 burada sabahtan akşama 1 teneke 285 ten az yakıyor. benim kudret 100 yine phantomumdan az yakıyor. rampada bayılması yok, konforu kliması iyi fiyatı ithallerden çok uygun parça tedariğinde şu ana kadar hiç sıkıntı çekmedim ama yine diyorum keşke parça bayi ağını da kursa daha iyi olur. tüm bunlar böyle iken 10 gündür açtığınız konular niye? tamam 1,2,3.... ama bence artık biraz abartıya kaçtı. bence ideal traktörler erkuntlar satış rakamlarıda pazar payıda kademeli olarak artıyor zaten. mevcut sorunlar da geri dönüldükçe iyileşmeler gözüküyor bu da olumlu bir yönü firmanın [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
konu:erkunt hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt