PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
KONYA' da TAHİROVA KOYUNU Yetişirmi???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ertuğrul" data-source="post: 261644" data-attributes="member: 5037"><p><strong>Ynt: KONYA' da TAHİROVA KOYUNU Yetişirmi???</strong></p><p></p><p>arkadaşım dediğin ırklar iç anadulu için fazla uygun bir ırk degil bizim bölgemize en iyi uyum saglayan sivas kangal koyunu et tutumu çok iyi ikiz kuzu sayısı iyi ama süt oranı fazla degil birde ivesi ırkı koyunlar var güney anadoluda yaygındır urfa gaziantep yöresinde süt oranı çok iyi ikiz sayısı iyi et tutumu çok iyi dışarıda açık beside uyumu çok iyi sadece koç katımı bizim bizim bölgeye göre geç guney anadoluda kış daha geç geldiğinden havaların soğmasıda gecikmekte sanırım iç anadoludada faza bir sorun olmaz karar vermeden önce daha fazla araştır bence kangal koyunundan şaşma derim ben kırşehirliyim çok uzun süre koyunculuk yaptım şimdi büyük başla uğraşıyorum tevsiyem bilmediğin işe girme allah kolaylık versin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ertuğrul, post: 261644, member: 5037"] [b]Ynt: KONYA' da TAHİROVA KOYUNU Yetişirmi???[/b] arkadaşım dediğin ırklar iç anadulu için fazla uygun bir ırk degil bizim bölgemize en iyi uyum saglayan sivas kangal koyunu et tutumu çok iyi ikiz kuzu sayısı iyi ama süt oranı fazla degil birde ivesi ırkı koyunlar var güney anadoluda yaygındır urfa gaziantep yöresinde süt oranı çok iyi ikiz sayısı iyi et tutumu çok iyi dışarıda açık beside uyumu çok iyi sadece koç katımı bizim bizim bölgeye göre geç guney anadoluda kış daha geç geldiğinden havaların soğmasıda gecikmekte sanırım iç anadoludada faza bir sorun olmaz karar vermeden önce daha fazla araştır bence kangal koyunundan şaşma derim ben kırşehirliyim çok uzun süre koyunculuk yaptım şimdi büyük başla uğraşıyorum tevsiyem bilmediğin işe girme allah kolaylık versin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
KONYA' da TAHİROVA KOYUNU Yetişirmi???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt