PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
Konya lı arkadaşların dikkatine!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bartu" data-source="post: 477968" data-attributes="member: 18947"><p><strong>Ynt: Konya lı arkadaşların dikkatine!!!</strong></p><p></p><p>gdo su oynanmış butür olaylara herzaman karşıyım ama..gel gelelim ambarımda 2011 yılının buğdayı hala duruyor</p><p>55 krş a zor alıcı buluyorum, kimse buğdayıma kalitesiz demesin 2 çeşit ve değerleri iyi,</p><p>yağlık ayçiçeklerimde hala duruyor ağustoz ayında yani harmanda 1,20 tlydi şuan 1,15 tl.</p><p>gelelim 3. ürünümüze yani kanolaya 2011 yılında ekmedim ekmememin sebebi kanolayı hep</p><p>zayıf topraklara ekiyorum ve zayıf topraklardan gayette güzel verim aldım yani dekara 280-300 kg </p><p>kanola arkası buğday ertesi yılda arpa ekiyorum ve kanola yerinde çok iyi buğday verimi aldım.</p><p>kanolanın 2011 sezonu satış fiyatı 1,30 tl, desteği kg 40 krş yani dekara 300 kg verim aldığımızda 120 tl getirisi var</p><p>buğdayın satılamadığı bir yılda, ayçiçeğinin harman fiyatının altına düştüğü bir yılda 10 yıldır kota uygulaması sebebinden pancarın şeklini ve şemasını unutmuş </p><p>bir çiftçi olarak en iyi karın kanolada olduğu bir dönemde bana kanolada GDO var</p><p>ekme diyenin yiyeyim gdo sunu... eğer 2012 yılındada en iyi getiriyi kanola sağlarsa 2013 te tarlalarımın yarısı KANOLA olacak...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bartu, post: 477968, member: 18947"] [b]Ynt: Konya lı arkadaşların dikkatine!!![/b] gdo su oynanmış butür olaylara herzaman karşıyım ama..gel gelelim ambarımda 2011 yılının buğdayı hala duruyor 55 krş a zor alıcı buluyorum, kimse buğdayıma kalitesiz demesin 2 çeşit ve değerleri iyi, yağlık ayçiçeklerimde hala duruyor ağustoz ayında yani harmanda 1,20 tlydi şuan 1,15 tl. gelelim 3. ürünümüze yani kanolaya 2011 yılında ekmedim ekmememin sebebi kanolayı hep zayıf topraklara ekiyorum ve zayıf topraklardan gayette güzel verim aldım yani dekara 280-300 kg kanola arkası buğday ertesi yılda arpa ekiyorum ve kanola yerinde çok iyi buğday verimi aldım. kanolanın 2011 sezonu satış fiyatı 1,30 tl, desteği kg 40 krş yani dekara 300 kg verim aldığımızda 120 tl getirisi var buğdayın satılamadığı bir yılda, ayçiçeğinin harman fiyatının altına düştüğü bir yılda 10 yıldır kota uygulaması sebebinden pancarın şeklini ve şemasını unutmuş bir çiftçi olarak en iyi karın kanolada olduğu bir dönemde bana kanolada GDO var ekme diyenin yiyeyim gdo sunu... eğer 2012 yılındada en iyi getiriyi kanola sağlarsa 2013 te tarlalarımın yarısı KANOLA olacak... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
Konya lı arkadaşların dikkatine!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt