PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
Konya Tarım Fuarı TT4.75 New Holland İlk Lansmanı Yapıldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci96" data-source="post: 1116345" data-attributes="member: 69588"><p>Bu kadar çok çeşidin sebebi nedir merak ediyorum.</p><p>Zaten aynı özellikleri barındıran td75 var ya değişen ne oldu anlamış değilim. Eğer ki 24/24 bucuklu hi&lo,common rail ve elektronik kuyruk mili olsaydı tamam derdim. Fakat şu durumda aynı özellikleri barındıran td75 olduktan sonra bana göre değişen bişey yok.</p><p>Türk traktör insanları çok güzel kandırıyor. Tr5 serisi birde olacaktı sözde yerli montaj olduğu için biraz ucuza gelecekti ithal gelen t5 serileriyle aynı fiyat.</p><p>Ttj 65</p><p>Ttb 65</p><p>Td 65b</p><p>Tt 65</p><p>Td 65d</p><p>Td 65delta</p><p>Tds 65</p><p>Tt4.65</p><p>Bunların hepsi 65 beygir ve hepsininde motoru 3 silindir 260 tork gücüne sahip ve tam 8 ayrı üretim. </p><p>Hadi bunlardan bir tane bahçe olsun biri tarla biride compakt olsun diğer 5i ne için?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci96, post: 1116345, member: 69588"] Bu kadar çok çeşidin sebebi nedir merak ediyorum. Zaten aynı özellikleri barındıran td75 var ya değişen ne oldu anlamış değilim. Eğer ki 24/24 bucuklu hi&lo,common rail ve elektronik kuyruk mili olsaydı tamam derdim. Fakat şu durumda aynı özellikleri barındıran td75 olduktan sonra bana göre değişen bişey yok. Türk traktör insanları çok güzel kandırıyor. Tr5 serisi birde olacaktı sözde yerli montaj olduğu için biraz ucuza gelecekti ithal gelen t5 serileriyle aynı fiyat. Ttj 65 Ttb 65 Td 65b Tt 65 Td 65d Td 65delta Tds 65 Tt4.65 Bunların hepsi 65 beygir ve hepsininde motoru 3 silindir 260 tork gücüne sahip ve tam 8 ayrı üretim. Hadi bunlardan bir tane bahçe olsun biri tarla biride compakt olsun diğer 5i ne için? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
Konya Tarım Fuarı TT4.75 New Holland İlk Lansmanı Yapıldı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt