PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Konya'da Elim Kaza...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hüseyinaslan" data-source="post: 866246" data-attributes="member: 51839"><p><strong>Ynt: Konya'da Elim Kaza...</strong></p><p></p><p><span style="font-family: 'arial'">[size=12pt]<span style="color: blue"> İlk önce bende çok üzüldüm Allah ailesine yakınlarına sabır versin. Murat abi sen konu açmakla hızlı davrandın bende bu konu ile dün basımıza gelen konuyu sizlere anlatacaktım. Dün sabah 10 30 sıralarında sezonluk çalısıtırdıgımız işçilere odun getirmek için evden traktörü almıslar römorkla beraber. Orman kıyısından topladıkları odunu römorka sardıktan sonra düz çıkamaz düşüncesiyle geri gelmek isterken olay orda kopmuş. Anladıgım kadarıyla geri gelirken römorkun okunun dönmesiyle tekeri kilitlemesi bir anda saga doğru atmıs yavaş bir sekilde. Neyse ki traktör kabinli oldugu için oracıkta büyük bir faciadan dönmüş olduk. Şöför 17 yasında çocuklarda eglenmek için gittiğinden 6 7 11 yaslarında 4 kişi varmıslar.</span></span></p><p> <span style="font-family: 'arial'"><span style="color: blue">KISACASI </span>[/size]</span><span style="font-family: 'arial'">[size=12pt]<span style="color: red"></span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: red">-ROPS HAYATINIZA AİLENİZE HER SEYE DEGER BİR SEY İNANİN SU ANDA BENİM CANIM BABAM HAPİSTE KOLUMUZ KANADIMIZ KIRIK OLABİLİRDİ</span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: red">O ÇOCUKLARIN AİLESİ İSE TAMAMEN BİTMİŞ DURUMDA OLABİLİRDİ. ARKDASLARIM ABİLERİM EGLENCELERİNİZİ YA DA BASKA HARCAMALARINIZI BİRKERELİĞİNE KISITLAYIN 200 300 LİRA BELKİ BİRAZ DAHA FAZLA OLABİLİR AMA BİR HAYAT KADAR, BİR OCAGIN SÖNMESİ KADAR KÖTÜ OLAMAZ.</span>[/size]</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hüseyinaslan, post: 866246, member: 51839"] [b]Ynt: Konya'da Elim Kaza...[/b] [font=arial][size=12pt][color=blue] İlk önce bende çok üzüldüm Allah ailesine yakınlarına sabır versin. Murat abi sen konu açmakla hızlı davrandın bende bu konu ile dün basımıza gelen konuyu sizlere anlatacaktım. Dün sabah 10 30 sıralarında sezonluk çalısıtırdıgımız işçilere odun getirmek için evden traktörü almıslar römorkla beraber. Orman kıyısından topladıkları odunu römorka sardıktan sonra düz çıkamaz düşüncesiyle geri gelmek isterken olay orda kopmuş. Anladıgım kadarıyla geri gelirken römorkun okunun dönmesiyle tekeri kilitlemesi bir anda saga doğru atmıs yavaş bir sekilde. Neyse ki traktör kabinli oldugu için oracıkta büyük bir faciadan dönmüş olduk. Şöför 17 yasında çocuklarda eglenmek için gittiğinden 6 7 11 yaslarında 4 kişi varmıslar. KISACASI [/color][/size][/font][font=arial][size=12pt][color=red] -ROPS HAYATINIZA AİLENİZE HER SEYE DEGER BİR SEY İNANİN SU ANDA BENİM CANIM BABAM HAPİSTE KOLUMUZ KANADIMIZ KIRIK OLABİLİRDİ O ÇOCUKLARIN AİLESİ İSE TAMAMEN BİTMİŞ DURUMDA OLABİLİRDİ. ARKDASLARIM ABİLERİM EGLENCELERİNİZİ YA DA BASKA HARCAMALARINIZI BİRKERELİĞİNE KISITLAYIN 200 300 LİRA BELKİ BİRAZ DAHA FAZLA OLABİLİR AMA BİR HAYAT KADAR, BİR OCAGIN SÖNMESİ KADAR KÖTÜ OLAMAZ.[/color][/size][/font] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Konya'da Elim Kaza...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt