PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Konya'da Hububat kuraklık dinlemedi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bull trakmarket" data-source="post: 863024" data-attributes="member: 31244"><p><strong>Ynt: Konya'da Hububat kuraklık dinlemedi</strong></p><p></p><p>Çok içi boş bir açıklama olmuş, Türkiyede nüfusunda yıllar itibarı ile arttığını hiç hesaba katmamış, az nüfusun ihtiyacı ile, artmış bir nüfusun ihtiyacı aynımıki uzun yıllar ortalamasının üzerinde rekolte elde edince açık olmayacak?</p><p></p><p> Gerçekte uzun yıllardır adam yetiştirememişiz biz.</p><p></p><p> Türkiye bu yıl 5 milyon ton buğday ithal edecek diye açıklamalar yapanlar varken, özelliklede üretici olarak mesela benim bulunduğum bölgedede, buğday üretimi masrafını kurtardı yada zarar ettirdiğini görüyoruz yaşıyoruz, bunu gören yaşayan insanlara bu açıklamalar anlamsız gelir, işin içinde olmayanlar rakamların büyüsüne kapılabilir, ama bu gerçekleri değiştirmez, ithal bağımlısıyız bu yıl işte gerçek bu, ihtiyacımızı dışarıdan karşılayacağız.</p><p></p><p> Harmanı dün bitirdim, buğday iyi kaliteli olabilir, lakin kilosunu 1 TL den satsam bana ekmek parası bırakıyormu hesabını yapmaya korkuyorum, çünkü kuvvetle muhtemeldirki bırakmayabilir, hani şu ekmek parası diyip dururlar ya işte ondan, ekmeğin hammaddesini topraktan üretene masraflardan sonra ekmek parası kalıyormu onu açıklayan yok bi zahmet.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bull trakmarket, post: 863024, member: 31244"] [b]Ynt: Konya'da Hububat kuraklık dinlemedi[/b] Çok içi boş bir açıklama olmuş, Türkiyede nüfusunda yıllar itibarı ile arttığını hiç hesaba katmamış, az nüfusun ihtiyacı ile, artmış bir nüfusun ihtiyacı aynımıki uzun yıllar ortalamasının üzerinde rekolte elde edince açık olmayacak? Gerçekte uzun yıllardır adam yetiştirememişiz biz. Türkiye bu yıl 5 milyon ton buğday ithal edecek diye açıklamalar yapanlar varken, özelliklede üretici olarak mesela benim bulunduğum bölgedede, buğday üretimi masrafını kurtardı yada zarar ettirdiğini görüyoruz yaşıyoruz, bunu gören yaşayan insanlara bu açıklamalar anlamsız gelir, işin içinde olmayanlar rakamların büyüsüne kapılabilir, ama bu gerçekleri değiştirmez, ithal bağımlısıyız bu yıl işte gerçek bu, ihtiyacımızı dışarıdan karşılayacağız. Harmanı dün bitirdim, buğday iyi kaliteli olabilir, lakin kilosunu 1 TL den satsam bana ekmek parası bırakıyormu hesabını yapmaya korkuyorum, çünkü kuvvetle muhtemeldirki bırakmayabilir, hani şu ekmek parası diyip dururlar ya işte ondan, ekmeğin hammaddesini topraktan üretene masraflardan sonra ekmek parası kalıyormu onu açıklayan yok bi zahmet. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Konya'da Hububat kuraklık dinlemedi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt