PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Videolar (Çekimler)
konyanın gençleri yine iş başında same exp. top 90
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dolcevita" data-source="post: 222309" data-attributes="member: 1507"><p><strong>Ynt: konyanın gençleri yine iş başında same exp. top 90</strong></p><p></p><p>kardeş neden kızalım ayıpsın yaw da dogruysa dogrudur söyledigin söz maksat muhabbet olsun yanlız bizden büyük konyalıalr var yani yaş farkı onlar ne der bilmem artık yorum içinde tşk ayrıca 7 numara yazan genc günlügü 40 tl ayrıca üneverte ögrencisi inş makina mühendisi yapcaz cok calışkan calıştıran birisidir ben 50 tl veridim gelmedi patronuda biliyor ne neoldugunu sanrım siz calışmayı veya adam calıştırmayı bilmiyosunuz dogan ekledigin icinde cok tşk ayrıcada sizde cok tşk abimizde konyalıdır cok calışkan bi iş adamıdır benim gözümde oda iyi bilir calışmayı ve calıştırtmayı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dolcevita, post: 222309, member: 1507"] [b]Ynt: konyanın gençleri yine iş başında same exp. top 90[/b] kardeş neden kızalım ayıpsın yaw da dogruysa dogrudur söyledigin söz maksat muhabbet olsun yanlız bizden büyük konyalıalr var yani yaş farkı onlar ne der bilmem artık yorum içinde tşk ayrıca 7 numara yazan genc günlügü 40 tl ayrıca üneverte ögrencisi inş makina mühendisi yapcaz cok calışkan calıştıran birisidir ben 50 tl veridim gelmedi patronuda biliyor ne neoldugunu sanrım siz calışmayı veya adam calıştırmayı bilmiyosunuz dogan ekledigin icinde cok tşk ayrıcada sizde cok tşk abimizde konyalıdır cok calışkan bi iş adamıdır benim gözümde oda iyi bilir calışmayı ve calıştırtmayı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Videolar (Çekimler)
konyanın gençleri yine iş başında same exp. top 90
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt