PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
Kop Projesi İle 50 Başlık %50 Hibeli Ahır Yapmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Muhammet_68" data-source="post: 1011258" data-attributes="member: 59825"><p>Merhaba Arkadaşlar Konya Ovası Projesi ADI Altında Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde illerini Kapsayan Kop Destek Adı Altında yüzde Elli HİBELİ 50 Başlık bir yer kurmak icin yakında başvuru Yapmak İstiyoruz Netten Biraz Araştırdım Gerekli Her Şey Bizde Mevcut Ama Kafama Takılan bazı şeyleri siz degerli arkadaşlarımla paylaşmak istedim en azından kafamdaki soru işaretleri kalkar resmi sitesinden baktım en son ben .</p><p>Hibe desteği neleri kapsamaktadır? adı altında bazı şeyler yazıyor bunları anladım ben </p><p></p><p>Benim size sormak istedigim 50 başlık büyükbaş icin bir ahır yapıcaksak bu ahır devletin belirledigi ve istedigi gibi olmak zorundamı yani illaki onları istedigi gibimi yapmak zorundamıyız kendi kafamızda tasarladıgımız bir ahırı yapamazmıyız ilk sorum bu </p><p></p><p>Dier Sorum ise ağılların tadilat işlerine de % 50 hibe desteği verilecektir.Diyor </p><p>Şu anki mevcut acık sitem üstü kapalı serbest gezinmeli bir yerim var benim ben yeni bir ahır</p><p>yerine burayı büyütüp biraz daha moderinleştirsem buranın Tadilat İşi İcinde Destek Alabilirmiyim Benim mevcut işletmemi Kabul Ederlermi Acaba Yoksa gene kendi Belirledikleri</p><p>ahırlar icinmi Tadilat Destegi veriyorlar</p><p></p><p>Vede bu konu hakkkında bilgisi olan arkadaşlar daha once bu Kop Desteginden yararlanmış Yada Yakın Cevresinde Bu Destekden Yararlananlardan Duydukları yorumlarını bekliyorum Şimdiden Herkeze Teşşekkurler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Muhammet_68, post: 1011258, member: 59825"] Merhaba Arkadaşlar Konya Ovası Projesi ADI Altında Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde illerini Kapsayan Kop Destek Adı Altında yüzde Elli HİBELİ 50 Başlık bir yer kurmak icin yakında başvuru Yapmak İstiyoruz Netten Biraz Araştırdım Gerekli Her Şey Bizde Mevcut Ama Kafama Takılan bazı şeyleri siz degerli arkadaşlarımla paylaşmak istedim en azından kafamdaki soru işaretleri kalkar resmi sitesinden baktım en son ben . Hibe desteği neleri kapsamaktadır? adı altında bazı şeyler yazıyor bunları anladım ben Benim size sormak istedigim 50 başlık büyükbaş icin bir ahır yapıcaksak bu ahır devletin belirledigi ve istedigi gibi olmak zorundamı yani illaki onları istedigi gibimi yapmak zorundamıyız kendi kafamızda tasarladıgımız bir ahırı yapamazmıyız ilk sorum bu Dier Sorum ise ağılların tadilat işlerine de % 50 hibe desteği verilecektir.Diyor Şu anki mevcut acık sitem üstü kapalı serbest gezinmeli bir yerim var benim ben yeni bir ahır yerine burayı büyütüp biraz daha moderinleştirsem buranın Tadilat İşi İcinde Destek Alabilirmiyim Benim mevcut işletmemi Kabul Ederlermi Acaba Yoksa gene kendi Belirledikleri ahırlar icinmi Tadilat Destegi veriyorlar Vede bu konu hakkkında bilgisi olan arkadaşlar daha once bu Kop Desteginden yararlanmış Yada Yakın Cevresinde Bu Destekden Yararlananlardan Duydukları yorumlarını bekliyorum Şimdiden Herkeze Teşşekkurler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
Kop Projesi İle 50 Başlık %50 Hibeli Ahır Yapmak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt