PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
köpeğimi parçaladılar...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tuğrulbaba" data-source="post: 850446" data-attributes="member: 54823"><p><strong>Ynt: köpeğimi parçaladılar...</strong></p><p></p><p>Kardeşim seni çok iyi anlıyorum. Çok şükür ki benim başıma böyle bir şey gelmedi, aman gelmesinde. Benim elinden öper iki oğlum var. Köpeğimde sanki 3. oğlanmış gibi. Öyle severim. </p><p></p><p>Benim paşa evde bağlı durur. Geçen yaz bize kangal diye verdiler ama kangalın kuyruğu bile olamaz. Kurt kırması birşey ama ne olduğu bellideğil. Önemli de değil açıkçası biz seviyoruz o da bekçilik vazifesini yapıyor ya. </p><p></p><p>Geçen hafta dağa götürdüm. Bizimkiler aman götürmeyelim çobanların köpekleri döver bunu dediler. Bir hıltar aldık boynuna kulağına sarılmasınlar diye. Ya herro ya merro götürdük bunu. Çoban köpekleri kokusunu mu aldı ne ta ilerdenkoştu ama bizimki yırtıyor ortalığı. Birader ne olacaksa olsun bakalım dedi. Bunu zincirinden tutup salar gibi yaptı. Yıkıyor ortalığı önüne kattı öteki köpekleri salsan parçalayacak. Nasıl inatçı. Arkasında koca adamı savuruyor. Nefesi tasmasından dolayı kesiliyorda yine vazgeçmiyor. </p><p>Ulan yediin ekmek helal olsun dedik. Evde sesi çıkmazdı bunun misafirler geldi yaylaya benim oğlanı kızlar tutup tutup öpüyor köpekte birşey yapıyorlar diye zinciri kırmış kızın üstüne atlayacakken birader yakaladı şükür. </p><p>Bütün bunları neden anlattım. Köpeği bir seviyorsak iki sevmeye başladık. Senin köpeğine olan sevgini çok iyi anlayabiliyorum. Allahın izniyle birşeyi kalmaz inşallah. Lakin başıboş köpekleri vurmanı tavsiye ederim. Yoksa eski cesareti kalmaz senin dostunun haberin olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tuğrulbaba, post: 850446, member: 54823"] [b]Ynt: köpeğimi parçaladılar...[/b] Kardeşim seni çok iyi anlıyorum. Çok şükür ki benim başıma böyle bir şey gelmedi, aman gelmesinde. Benim elinden öper iki oğlum var. Köpeğimde sanki 3. oğlanmış gibi. Öyle severim. Benim paşa evde bağlı durur. Geçen yaz bize kangal diye verdiler ama kangalın kuyruğu bile olamaz. Kurt kırması birşey ama ne olduğu bellideğil. Önemli de değil açıkçası biz seviyoruz o da bekçilik vazifesini yapıyor ya. Geçen hafta dağa götürdüm. Bizimkiler aman götürmeyelim çobanların köpekleri döver bunu dediler. Bir hıltar aldık boynuna kulağına sarılmasınlar diye. Ya herro ya merro götürdük bunu. Çoban köpekleri kokusunu mu aldı ne ta ilerdenkoştu ama bizimki yırtıyor ortalığı. Birader ne olacaksa olsun bakalım dedi. Bunu zincirinden tutup salar gibi yaptı. Yıkıyor ortalığı önüne kattı öteki köpekleri salsan parçalayacak. Nasıl inatçı. Arkasında koca adamı savuruyor. Nefesi tasmasından dolayı kesiliyorda yine vazgeçmiyor. Ulan yediin ekmek helal olsun dedik. Evde sesi çıkmazdı bunun misafirler geldi yaylaya benim oğlanı kızlar tutup tutup öpüyor köpekte birşey yapıyorlar diye zinciri kırmış kızın üstüne atlayacakken birader yakaladı şükür. Bütün bunları neden anlattım. Köpeği bir seviyorsak iki sevmeye başladık. Senin köpeğine olan sevgini çok iyi anlayabiliyorum. Allahın izniyle birşeyi kalmaz inşallah. Lakin başıboş köpekleri vurmanı tavsiye ederim. Yoksa eski cesareti kalmaz senin dostunun haberin olsun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
köpeğimi parçaladılar...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt