PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Kötü ama büyük Arazi de tarım ve ürün yetiştirme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çiftcigardo" data-source="post: 1328845" data-attributes="member: 76975"><p>Bilmiyorum denemedik hiç ama pullugun ayaklarını yada başka Bı yerını kırar malzemeye çok zarar verıyor böyle yerler Bi tarla kiraladık bir sene ektik hemen bıraktık 13 dekardan bir römork dan bayagı bır az çıktı çok sinirlendik bazen bır miktar kazanacağını bılsen de gerek yok böyle yerler adamı sınır hastası yapıyor ama şu var devamlı köyde yaşasan işi bilsen bazı yerlerde üzüm olabilir hiç biriniz değimmediniz ama ayva da güzel meyve verir çok aşırı su istemez bence ama böyle şeyleri yapmak çok cesaret istıyor laf olmak var ya herşey orada bıtıyor maddiyat önemli değil yoksa geçensene 15 bin harcadım dondurma açtım çok az kazandı yada kazanmadı ama içim de uhde kalmaz bu senede zaten virüs vurdu ama kazansaydı 15 bınle bır çok para kazanacaktım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çiftcigardo, post: 1328845, member: 76975"] Bilmiyorum denemedik hiç ama pullugun ayaklarını yada başka Bı yerını kırar malzemeye çok zarar verıyor böyle yerler Bi tarla kiraladık bir sene ektik hemen bıraktık 13 dekardan bir römork dan bayagı bır az çıktı çok sinirlendik bazen bır miktar kazanacağını bılsen de gerek yok böyle yerler adamı sınır hastası yapıyor ama şu var devamlı köyde yaşasan işi bilsen bazı yerlerde üzüm olabilir hiç biriniz değimmediniz ama ayva da güzel meyve verir çok aşırı su istemez bence ama böyle şeyleri yapmak çok cesaret istıyor laf olmak var ya herşey orada bıtıyor maddiyat önemli değil yoksa geçensene 15 bin harcadım dondurma açtım çok az kazandı yada kazanmadı ama içim de uhde kalmaz bu senede zaten virüs vurdu ama kazansaydı 15 bınle bır çok para kazanacaktım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Kötü ama büyük Arazi de tarım ve ürün yetiştirme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt