PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Kötü ama büyük Arazi de tarım ve ürün yetiştirme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mgora" data-source="post: 1359014" data-attributes="member: 87201"><p>Aldığım araziyi iki kişi kiralamak istedi.</p><p>Araziye bakarken tanıştığım abi-arkadaş , fiğ ekeceğim , sürülebilecek her yerini sürerim dedi ve 1.750 önerdi.(teşvik varmış dönümde 40 tl galiiba onu ben alırım dedi)</p><p>Arazi sahiplerinin tanıştırdığı arkadaş ise hayvan salıyorum dedi , sürmeyecek 2500 tl önerdi.</p><p>Arazi uzun süredir ekilmediğinden 1. arkadaşa verdim bu sene.Sürülmesi ve yem bitkisi ekilmesi iyi olur diye düşündüm.</p><p>Bu arada benim yukarı da zihni sinir projesi olarak düşündüğüm konu yüz yıllardır mevcut olan bir durummuş.İlgilenen arkadaşlar olabilir.</p><p>Anahtar kelimeler :</p><p>Türkçe : Yağmur Hasadı</p><p>[URL unfurl="true"]https://tr.wikipedia.org/wiki/Ya%C4%9Fmur_suyu_hasad%C4%B1[/URL]</p><p>İngilizce : Rain water Harvest</p><p></p><p>Seneye zaman durumuma göre arazide ki tepeyi indirip , bu metodla ağaçlandırmayı denemeyi düşünüyorum.</p><p>O zaman bir örnek olay konusu açacağım ve tecrübelerinizden faydalanacağım.</p><p>Öneri ve tavsiyelerini beklerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mgora, post: 1359014, member: 87201"] Aldığım araziyi iki kişi kiralamak istedi. Araziye bakarken tanıştığım abi-arkadaş , fiğ ekeceğim , sürülebilecek her yerini sürerim dedi ve 1.750 önerdi.(teşvik varmış dönümde 40 tl galiiba onu ben alırım dedi) Arazi sahiplerinin tanıştırdığı arkadaş ise hayvan salıyorum dedi , sürmeyecek 2500 tl önerdi. Arazi uzun süredir ekilmediğinden 1. arkadaşa verdim bu sene.Sürülmesi ve yem bitkisi ekilmesi iyi olur diye düşündüm. Bu arada benim yukarı da zihni sinir projesi olarak düşündüğüm konu yüz yıllardır mevcut olan bir durummuş.İlgilenen arkadaşlar olabilir. Anahtar kelimeler : Türkçe : Yağmur Hasadı [URL unfurl="true"]https://tr.wikipedia.org/wiki/Ya%C4%9Fmur_suyu_hasad%C4%B1[/URL] İngilizce : Rain water Harvest Seneye zaman durumuma göre arazide ki tepeyi indirip , bu metodla ağaçlandırmayı denemeyi düşünüyorum. O zaman bir örnek olay konusu açacağım ve tecrübelerinizden faydalanacağım. Öneri ve tavsiyelerini beklerim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Kötü ama büyük Arazi de tarım ve ürün yetiştirme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt