PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
köy kıpkırmızı case doldu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gezegen" data-source="post: 414962" data-attributes="member: 26407"><p>alk-*s alk-*s bizim kölüler yeni yeni ataga geçiyo 65 i veren caseyi kapının önüne getiriyo 0km case 90 geçen günlerde paylaştıgım konuda 65 e case 100 2011 miş ondan verdik65e diyolar 2012 leri 70 e sayıyolarmış ama ben alısam 69 olurmuş zuha-*-s 90lıklar hep 2012 şu an 7 tane oldu bizim eniştede gaza gelmiş 2011in 180 saatteki td85d yi vermiş bitanede o almış alan alana 2 kişide bekliyo tam karar veremedi new mi casemi die.. köyde tek new bende kaldı güçç*-* zaman zaman benimde kafam karışıyo newholland tl100a mı case 100 mü die arada kalıyom karasızım işin dogrusu makinamada kıyamıyorum tertemiz bi taraaftanda neden sıfır olmasın diyorum benimkini 55 e sayıyo.. sizce bu ikisi arasında powersift harici ne gibi bir fark var</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gezegen, post: 414962, member: 26407"] alk-*s alk-*s bizim kölüler yeni yeni ataga geçiyo 65 i veren caseyi kapının önüne getiriyo 0km case 90 geçen günlerde paylaştıgım konuda 65 e case 100 2011 miş ondan verdik65e diyolar 2012 leri 70 e sayıyolarmış ama ben alısam 69 olurmuş zuha-*-s 90lıklar hep 2012 şu an 7 tane oldu bizim eniştede gaza gelmiş 2011in 180 saatteki td85d yi vermiş bitanede o almış alan alana 2 kişide bekliyo tam karar veremedi new mi casemi die.. köyde tek new bende kaldı güçç*-* zaman zaman benimde kafam karışıyo newholland tl100a mı case 100 mü die arada kalıyom karasızım işin dogrusu makinamada kıyamıyorum tertemiz bi taraaftanda neden sıfır olmasın diyorum benimkini 55 e sayıyo.. sizce bu ikisi arasında powersift harici ne gibi bir fark var [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
köy kıpkırmızı case doldu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt