PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
köyde evlenemeyenler için önemli bir haber..!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çifçilik zor iş" data-source="post: 928056" data-attributes="member: 34351"><p><strong>Ynt: köyde evlenemeyenler için önemli bir haber..!!</strong></p><p></p><p>arkadaşlar mesele köy değil , köyde yaptığın iştir yada şehrin hemen yanında yaşa hayvancılık yapıyorsan. kızlar size varmaz ve vermez ailesi</p><p>çönkü sen ahırcısın. ahırcını karısıda ahırcı olur.</p><p></p><p>hayvancılık yapıpta eşi ahıra girmeyen kaç kişi var acaba?</p><p></p><p></p><p> sonuç:</p><p> işletmelerin 100 baş ve üzeri hayvan sayısına ulaşmamasıdır. işte ozaman ahırcı değil işletme veya fabrika sahibi sıtatüsüne kavuşursun</p><p>siz hiç oğlunu evlendiremeyen fabrika veya işletmeci gördünüzmü</p><p></p><p>bu kusur tamamı ile </p><p> tarım baanlığı ve TKDK nın yanlış politikasının sonucudur </p><p>TKDK çifçiyi veya hayvancılık yapanı desteklememiş parası olan sanaiciyi desteklemş vede desteklemeye devam etmektedir.</p><p>yukarda bahsettiğim bizim gibi gerçekten bu işin içinekiler değil .</p><p>100 baş ve üzeri işletmeleri sanaici vs.. sahib olmuştur</p><p> </p><p></p><p>ve gerçekte bu iktidara yıllarca oy veren benim ................. ama artık kusura bakmasınlar onlara oy yokkkk.</p><p>öyle işkur safsatalarıyla kimseyi kandıramazlar diye düşünüyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çifçilik zor iş, post: 928056, member: 34351"] [b]Ynt: köyde evlenemeyenler için önemli bir haber..!![/b] arkadaşlar mesele köy değil , köyde yaptığın iştir yada şehrin hemen yanında yaşa hayvancılık yapıyorsan. kızlar size varmaz ve vermez ailesi çönkü sen ahırcısın. ahırcını karısıda ahırcı olur. hayvancılık yapıpta eşi ahıra girmeyen kaç kişi var acaba? sonuç: işletmelerin 100 baş ve üzeri hayvan sayısına ulaşmamasıdır. işte ozaman ahırcı değil işletme veya fabrika sahibi sıtatüsüne kavuşursun siz hiç oğlunu evlendiremeyen fabrika veya işletmeci gördünüzmü bu kusur tamamı ile tarım baanlığı ve TKDK nın yanlış politikasının sonucudur TKDK çifçiyi veya hayvancılık yapanı desteklememiş parası olan sanaiciyi desteklemş vede desteklemeye devam etmektedir. yukarda bahsettiğim bizim gibi gerçekten bu işin içinekiler değil . 100 baş ve üzeri işletmeleri sanaici vs.. sahib olmuştur ve gerçekte bu iktidara yıllarca oy veren benim ................. ama artık kusura bakmasınlar onlara oy yokkkk. öyle işkur safsatalarıyla kimseyi kandıramazlar diye düşünüyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
köyde evlenemeyenler için önemli bir haber..!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt