PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
köyde evlenemeyenler için önemli bir haber..!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sinan35" data-source="post: 928179" data-attributes="member: 57836"><p><strong>Ynt: köyde evlenemeyenler için önemli bir haber..!!</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Hiç bozma bence moralini, bir erkek için bence şehirde bir fabrikada gece-gündüz vardiyalı çalışıp ayda 900 TL maaş almak (Allah bereket versin tabi ki de), köyde çiftçilik hayvancılık yapmaktan daha iyi değil, hanımlar sağolsunlar bu konuda bencil düşünüyorlar, şehir yaşamı cazip geliyor ama kazın ayağı da öyle olmuyor, insan doğduğu yerde değil, doyduğu yerde yaşar, şehirde de yaşayabilirsin pek tabi, yeterki hayırlı para kazanalım, ama umarım çiftçimiz-köylümüz topraklarını terk etmez.</p><p>Bir de şu var, arkadaşımızın biri yukarda demişki 'yıllardır izledikleri dizilerden etkilenip şehir hayatına özeniyorlar...' diye, hem katılıyorum, hem katılmıyorum, demekki köyde yaşayanlar dizilerdeki takım elbiseli mercedesli işadamı/işkadını şehirli tipleri rol model alıyorlar, peki ya bizimkiler? şehirde yaşayan kızlar da aynı dizilerde oynayan ağa kılıklı heriflere özeniyorlar, onlara da sempatik geliyor o tipler. Ben lise yıllarımda, şehirde yaşamamıza rağmen, babam Edremit ' te domates ekimi yaptırırdı, hatta mf 240 ımız vardı o yıllar, bende yazın hep yanına giderdim, tatili tarlada geçirirdim, o zaman facebook yok tabi, tatil biter yaz fotoğraflarını okula götürdüğümde, ne hikmetse bizim kızlar arasında popülaritem artardı, onlarda da herhalde, her zaman şehirde görmeye alıştıkları sinan ' ı traktörün üstünde görünce cazip görünüyor herhalde....aslında tam sosyolojik vaka bu, çok ciddi incelenmesi lazım..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sinan35, post: 928179, member: 57836"] [b]Ynt: köyde evlenemeyenler için önemli bir haber..!![/b] Hiç bozma bence moralini, bir erkek için bence şehirde bir fabrikada gece-gündüz vardiyalı çalışıp ayda 900 TL maaş almak (Allah bereket versin tabi ki de), köyde çiftçilik hayvancılık yapmaktan daha iyi değil, hanımlar sağolsunlar bu konuda bencil düşünüyorlar, şehir yaşamı cazip geliyor ama kazın ayağı da öyle olmuyor, insan doğduğu yerde değil, doyduğu yerde yaşar, şehirde de yaşayabilirsin pek tabi, yeterki hayırlı para kazanalım, ama umarım çiftçimiz-köylümüz topraklarını terk etmez. Bir de şu var, arkadaşımızın biri yukarda demişki 'yıllardır izledikleri dizilerden etkilenip şehir hayatına özeniyorlar...' diye, hem katılıyorum, hem katılmıyorum, demekki köyde yaşayanlar dizilerdeki takım elbiseli mercedesli işadamı/işkadını şehirli tipleri rol model alıyorlar, peki ya bizimkiler? şehirde yaşayan kızlar da aynı dizilerde oynayan ağa kılıklı heriflere özeniyorlar, onlara da sempatik geliyor o tipler. Ben lise yıllarımda, şehirde yaşamamıza rağmen, babam Edremit ' te domates ekimi yaptırırdı, hatta mf 240 ımız vardı o yıllar, bende yazın hep yanına giderdim, tatili tarlada geçirirdim, o zaman facebook yok tabi, tatil biter yaz fotoğraflarını okula götürdüğümde, ne hikmetse bizim kızlar arasında popülaritem artardı, onlarda da herhalde, her zaman şehirde görmeye alıştıkları sinan ' ı traktörün üstünde görünce cazip görünüyor herhalde....aslında tam sosyolojik vaka bu, çok ciddi incelenmesi lazım.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
köyde evlenemeyenler için önemli bir haber..!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt