PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
köyde evlenemeyenler için önemli bir haber..!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="stulu" data-source="post: 928371" data-attributes="member: 20378"><p><strong>Ynt: köyde evlenemeyenler için önemli bir haber..!!</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Arkadaşlar sorun ne parada, ne hayvan sayısında, ne de işte?</p><p>Sorun zihniyette. Sorun insanların kişilikleriyle saygı görmekten ziyade konumu, işi, telefonu, arabası yada traktörüyle saygı görmeyi istemesi ve bu şekilde saygı görmesi. Ben köyde yaşıyorum demek utanç kaynağı olmuş. İnsanlar anne babasını beğenmiyor, bu benim anam, babam demeye utanıyor. Ben bu telefonla insan içine çıkamam diyen gençlerimiz var. Bin lira maaş alıp 2500 liralık telefonla gezen, 50 dekar yer işleyip 100 beygir traktör alanlarımız var. Önemli olan insanın kişilğidir ve ona saygı gösterilir felsefesi yaygın olmadığı müddetçe köydeki gençler hep bekar kalır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stulu, post: 928371, member: 20378"] [b]Ynt: köyde evlenemeyenler için önemli bir haber..!![/b] Arkadaşlar sorun ne parada, ne hayvan sayısında, ne de işte? Sorun zihniyette. Sorun insanların kişilikleriyle saygı görmekten ziyade konumu, işi, telefonu, arabası yada traktörüyle saygı görmeyi istemesi ve bu şekilde saygı görmesi. Ben köyde yaşıyorum demek utanç kaynağı olmuş. İnsanlar anne babasını beğenmiyor, bu benim anam, babam demeye utanıyor. Ben bu telefonla insan içine çıkamam diyen gençlerimiz var. Bin lira maaş alıp 2500 liralık telefonla gezen, 50 dekar yer işleyip 100 beygir traktör alanlarımız var. Önemli olan insanın kişilğidir ve ona saygı gösterilir felsefesi yaygın olmadığı müddetçe köydeki gençler hep bekar kalır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
köyde evlenemeyenler için önemli bir haber..!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt