PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
köyde evlenemeyenler için önemli bir haber..!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 928630" data-attributes="member: 6672"><p><strong>Ynt: köyde evlenemeyenler için önemli bir haber..!!</strong></p><p></p><p></p><p>çoçukluğumdan beri traktor merakım vardı kimseye hava atcak bi kişiliğimde yok ben aldım zaman köyde 1 tane nh tn 75n vardı 1 sene sonra 2005 te ben aldım ozaman mf nh çok hızlı satış yapyordu mf fanatiğidim 3060 mf aldım 5 ay anca kullanabildim hergün arıza iş yapamaz hale geldim mf 240 ı arar oldum ama iş işten geçti sonra nh almaya karar verdim ozaman için mf 3060 üzerine 10 bin tl ye iş oldu bizim için çok çazip geldi hemen deiştirdik sonra köyde 1 ay içinde 10 tane nh çifçeker oldu en fazla kullanan 2 sene dolmadan hepsi gitti benimki halen elmde duruyor 10 senede köyde 50 hane gitti ben senin demek istedini çok iyi anlıyorum ama durumu iyi olup binnenler için bişey diyemeyiz 60 dönüm kendi arazim var şuan zewk için kabin klimalı traktor bakıyom bu iş hava olsun die deil benimki sadice zewk meselesi saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 928630, member: 6672"] [b]Ynt: köyde evlenemeyenler için önemli bir haber..!![/b] çoçukluğumdan beri traktor merakım vardı kimseye hava atcak bi kişiliğimde yok ben aldım zaman köyde 1 tane nh tn 75n vardı 1 sene sonra 2005 te ben aldım ozaman mf nh çok hızlı satış yapyordu mf fanatiğidim 3060 mf aldım 5 ay anca kullanabildim hergün arıza iş yapamaz hale geldim mf 240 ı arar oldum ama iş işten geçti sonra nh almaya karar verdim ozaman için mf 3060 üzerine 10 bin tl ye iş oldu bizim için çok çazip geldi hemen deiştirdik sonra köyde 1 ay içinde 10 tane nh çifçeker oldu en fazla kullanan 2 sene dolmadan hepsi gitti benimki halen elmde duruyor 10 senede köyde 50 hane gitti ben senin demek istedini çok iyi anlıyorum ama durumu iyi olup binnenler için bişey diyemeyiz 60 dönüm kendi arazim var şuan zewk için kabin klimalı traktor bakıyom bu iş hava olsun die deil benimki sadice zewk meselesi saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
köyde evlenemeyenler için önemli bir haber..!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt