PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
KÖYDE HAYAT VARMIŞ BİZİM HABERİMİZ YOKMUŞ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Serin" data-source="post: 1230132" data-attributes="member: 80635"><p>Cenap kardesim yazacagim seylerle insallah yardimci olabilirim bana gore sen koyde kalmakdan degilde para kazanamamakdan sikayetcisin hayatta soylesi bir gercekde var oldugunu unutma insanoglu yaradilisindan oturu ne yaparsa yapsin surekli bir cesitlilik olmasi gerekiyo yoksa hayat onun icin cekilmez olur bir muddet sonra cok para da kazansan ondanda sìkılırsın o yuzden yaptigin isi sevmek onemli teferruatlari fazla kafaya takma yoksa sagliksal sorunlarda yasayabilirsin bu gecici fani dunyada peygamberimizin bir hadisine gore yanlis hatirlamiyorsam boyle cikmaza dustugun durumlarda mezarliklara bak,sihhatini yitirmis duskunlere bak ve haline sukret hz. Muhammedin sozlerini oldugu gibi aktaramam cunku tam seklini bilmiyorum </p><p>ama vermek istedigi mesaj anlattigim gibi ayrica para kazanmakda cok zor bir sey degil benim taktigimde su sekilde yani boyle bi inancim var sen neyi onemsemezsen allah ondan cokca veriyor zaten allah seni zor seylerle imtihan ediyosa hayat sartlarindan dolayi sikinti cekiyosan birde bardagin dolu tarafindan bakip senden daha kotu durumda imtihan olanlari dusunmelisin iyi forumlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Serin, post: 1230132, member: 80635"] Cenap kardesim yazacagim seylerle insallah yardimci olabilirim bana gore sen koyde kalmakdan degilde para kazanamamakdan sikayetcisin hayatta soylesi bir gercekde var oldugunu unutma insanoglu yaradilisindan oturu ne yaparsa yapsin surekli bir cesitlilik olmasi gerekiyo yoksa hayat onun icin cekilmez olur bir muddet sonra cok para da kazansan ondanda sìkılırsın o yuzden yaptigin isi sevmek onemli teferruatlari fazla kafaya takma yoksa sagliksal sorunlarda yasayabilirsin bu gecici fani dunyada peygamberimizin bir hadisine gore yanlis hatirlamiyorsam boyle cikmaza dustugun durumlarda mezarliklara bak,sihhatini yitirmis duskunlere bak ve haline sukret hz. Muhammedin sozlerini oldugu gibi aktaramam cunku tam seklini bilmiyorum ama vermek istedigi mesaj anlattigim gibi ayrica para kazanmakda cok zor bir sey degil benim taktigimde su sekilde yani boyle bi inancim var sen neyi onemsemezsen allah ondan cokca veriyor zaten allah seni zor seylerle imtihan ediyosa hayat sartlarindan dolayi sikinti cekiyosan birde bardagin dolu tarafindan bakip senden daha kotu durumda imtihan olanlari dusunmelisin iyi forumlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
KÖYDE HAYAT VARMIŞ BİZİM HABERİMİZ YOKMUŞ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt