PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Köyde Yaşam ve Kazanç
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 745574" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: Köyde Yaşam ve Kazanç</strong></p><p></p><p></p><p>ali abi ben 6 yıllık evliyim.evleneli beridir 500 bin tl civarında yatırım yaptım.tabi bunun büyük bir çoğunluğu babamın yardımları ile.evin tek oğluyum.babamın geliri aşagı yukarı hep bana.bir 6 yıl sonra bu aldığım yerlerinde değer artışı ile eski para ile 1 tirilyonu geçecektir.amaaa şunu canı gönülden söylüyorum.elimdeki herşeyimi verirdim.eşimle birlikte öğretmen olsam da aylığım 5 bin olsaydı.gerçekten tüm herşeyimi karı koca öğretmenliğe deyişirdim.artı üstünede babamda kalacaklarıda verirdim.tatili belli.geliri belli gideri belli.hayattan en fazla iki şey istersin.bir ev bir de araba.ama çiftçi oldunmu sürekli arazi almak istersin.çünkü 10 yıl önce 500 şeftali ağacından kazandığını bugün 1000 ağaçtan kazanamıyosun.ne yapman lazım sürekli arazi alıp sürekli çoğaltman lazım.10 yıl önce 50 kilouk gübreyi 40 tl ye alıyorduk şimdi aynı gübrenin çuvalını 90 tl ye alıyoz.şeftali 10 yıl önce 1 tl ye gidebiliyorken şimdi 1 tl ye bile satamadığımız oluyor.yani düzen yok.ben mersinliyim.evleneli daha denize gidemedim.neden ? bahçenin birinin suyu gelir birinin ilacı birinin ot ilacı bilmem nesi...ama bir öğretmen senede isterse 1 aydan fazla tatil yapar.biz işten topraktan tarladan geldik mi ter kokarız , bir memnur işten geldimi parfüm kokar.bugünümüze çok şükür bin şükürde çiftçilik çok imrenilecek çok kolay veya bence karı koca memurluğa deyişebilecek bir durumda deyil bence...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 745574, member: 21790"] [b]Ynt: Köyde Yaşam ve Kazanç[/b] ali abi ben 6 yıllık evliyim.evleneli beridir 500 bin tl civarında yatırım yaptım.tabi bunun büyük bir çoğunluğu babamın yardımları ile.evin tek oğluyum.babamın geliri aşagı yukarı hep bana.bir 6 yıl sonra bu aldığım yerlerinde değer artışı ile eski para ile 1 tirilyonu geçecektir.amaaa şunu canı gönülden söylüyorum.elimdeki herşeyimi verirdim.eşimle birlikte öğretmen olsam da aylığım 5 bin olsaydı.gerçekten tüm herşeyimi karı koca öğretmenliğe deyişirdim.artı üstünede babamda kalacaklarıda verirdim.tatili belli.geliri belli gideri belli.hayattan en fazla iki şey istersin.bir ev bir de araba.ama çiftçi oldunmu sürekli arazi almak istersin.çünkü 10 yıl önce 500 şeftali ağacından kazandığını bugün 1000 ağaçtan kazanamıyosun.ne yapman lazım sürekli arazi alıp sürekli çoğaltman lazım.10 yıl önce 50 kilouk gübreyi 40 tl ye alıyorduk şimdi aynı gübrenin çuvalını 90 tl ye alıyoz.şeftali 10 yıl önce 1 tl ye gidebiliyorken şimdi 1 tl ye bile satamadığımız oluyor.yani düzen yok.ben mersinliyim.evleneli daha denize gidemedim.neden ? bahçenin birinin suyu gelir birinin ilacı birinin ot ilacı bilmem nesi...ama bir öğretmen senede isterse 1 aydan fazla tatil yapar.biz işten topraktan tarladan geldik mi ter kokarız , bir memnur işten geldimi parfüm kokar.bugünümüze çok şükür bin şükürde çiftçilik çok imrenilecek çok kolay veya bence karı koca memurluğa deyişebilecek bir durumda deyil bence... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Köyde Yaşam ve Kazanç
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt