PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Köydeki Huzursuzluk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="TnisayG" data-source="post: 719202" data-attributes="member: 38790"><p><strong>Ynt: Köydeki Huzursuzluk</strong></p><p></p><p>değerli önerileriniz için teşekkürler, aklı selim akrabalar bir araya geliyor ama laftan anlamıyorlar adam 3 oğlu karısı kendini devlet zannediyor galiba.Akrabaları bile bıkmış artık laf anlamıyor söz dinlemiyor diyorlar.Ya kırgınlık olmamalı aslında paylaşılmayacak anlaşılmayacak bişey yok sabah gözümü açar açmaz ben onları görüyorum en yakın akrabalarımı bile değil durduk yere hiç gerek yok böyle şeylere ama napıcaksın imtihan dünyası işte.</p><p>balkonunda konuşsun ben evden duyarım o mesafede yakınız, laf çarpmak adına mı yoksa farkında olmadan mı konuşuyorlar bilmem çok şeyi duyuyoruz zaten.duyuyor olmak çok şeyi değiştirmiyor sonuçta duymasam daha iyi hiç yoktan canım sıkılmaz. </p><p>Allah kendi kendilerine versin belalarını diyorum başkada bişey diyemiyorum.Seveyim sevmeyeyim kimsenin canını yakmalarını istemem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TnisayG, post: 719202, member: 38790"] [b]Ynt: Köydeki Huzursuzluk[/b] değerli önerileriniz için teşekkürler, aklı selim akrabalar bir araya geliyor ama laftan anlamıyorlar adam 3 oğlu karısı kendini devlet zannediyor galiba.Akrabaları bile bıkmış artık laf anlamıyor söz dinlemiyor diyorlar.Ya kırgınlık olmamalı aslında paylaşılmayacak anlaşılmayacak bişey yok sabah gözümü açar açmaz ben onları görüyorum en yakın akrabalarımı bile değil durduk yere hiç gerek yok böyle şeylere ama napıcaksın imtihan dünyası işte. balkonunda konuşsun ben evden duyarım o mesafede yakınız, laf çarpmak adına mı yoksa farkında olmadan mı konuşuyorlar bilmem çok şeyi duyuyoruz zaten.duyuyor olmak çok şeyi değiştirmiyor sonuçta duymasam daha iyi hiç yoktan canım sıkılmaz. Allah kendi kendilerine versin belalarını diyorum başkada bişey diyemiyorum.Seveyim sevmeyeyim kimsenin canını yakmalarını istemem. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Köydeki Huzursuzluk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt