PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
Köylerimizin durumu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Gürcan Koç" data-source="post: 1254896" data-attributes="member: 74936"><p>Köylerde ikamet eden çok az yaşlı nüfus kaldı hayvancılık bitmek üzere. Geceleri sokaklar hayalet köy gibi. Çiftçilik işlerini yapan şehire gidiyor, köyde çiftçi yaş ortalaması 55, köye telefon açılıyor yağmur varmı yokmu kontrol ediliyor, gelip gübre atıp yine gidiliyor. 65 yaşına dayanan gücü kuvveti kalmayan kişiler, erkek çocuğu olmayan veya olupta çocuğu traktöre binmeyenler yerlerini icara verip şehirde yaşıyor. Köyde icarla yer toplayan 30-40 yaş arası 8-10 çiftçi kaldı, şuanda ve gelecekte benim yaşımda bu işe meraklı olan çiftçilik yapıcak sayımız da 4-5 kişi. 10sene sonra köyde 100 çks var ise bu sayı 40a düşeceğini düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gürcan Koç, post: 1254896, member: 74936"] Köylerde ikamet eden çok az yaşlı nüfus kaldı hayvancılık bitmek üzere. Geceleri sokaklar hayalet köy gibi. Çiftçilik işlerini yapan şehire gidiyor, köyde çiftçi yaş ortalaması 55, köye telefon açılıyor yağmur varmı yokmu kontrol ediliyor, gelip gübre atıp yine gidiliyor. 65 yaşına dayanan gücü kuvveti kalmayan kişiler, erkek çocuğu olmayan veya olupta çocuğu traktöre binmeyenler yerlerini icara verip şehirde yaşıyor. Köyde icarla yer toplayan 30-40 yaş arası 8-10 çiftçi kaldı, şuanda ve gelecekte benim yaşımda bu işe meraklı olan çiftçilik yapıcak sayımız da 4-5 kişi. 10sene sonra köyde 100 çks var ise bu sayı 40a düşeceğini düşünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
Köylerimizin durumu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt