PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 15
Genel
Köylü milletin kölesidir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kaynari" data-source="post: 1026397" data-attributes="member: 57777"><p>Kimse kusura bakmasın ama tamamen ajitasyon üzerine kurulu bir yazıdır. Bu tür yazıların köylüye bırakın en ufak bir faydası olsun zararı bile olur.</p><p>Bu ülkede neden sürekli birileri ötekileştirmek için uğraşıyorlar. Bu milletin %70-80 zaten köyden gelmiş neden ısrarla bu milleti sınıflandırmaya çalışılıyor, köylü hırsızlık nedir bilmez denince şehirlinin hepsi hırsız sahtekar anlamı çıkmıyor mu?</p><p>Yada köyde yaşarken dürüst oluyorda şehire gidince mi sahtekar oluyor</p><p>Yılın 365 günü sabahtan akşama çalışıp asgari ücretle şehirde çalışan bir insanın hakkı yenilmiş olmuyor mu?</p><p>Şehirde yaşayanlar çok mu rahat yaşıyorlar, her yaz 5 yıldızlı otellerde tatil yaptıklarını mı zannediyorsunuz?</p><p>Sofralarında istedikleri herşey olduğunu mu zannediyorsunuz, yada istedikleri zaman işyerlerinden izin alıp o AVM senin bu AVM benim </p><p>diye gezdiklerini mi zannediyorsunuz</p><p>Madem şehirde herşey dört dörtlük buyurun herkes şehire gitsin, bu ülkede kimse zorla köyde tutulmuyor, madem köylü köle, şehirli efendi oluyor</p><p>bırakın köleliği sizde şehirli olun buna engel olan yok, bir zamanlar bakkalcılılar bakkallar kapanırsa memleketin batacağını söylüyorlardı, </p><p>2015 yılında yapılan nüfus sayımına göre kırsalda yaşayan nüfus %6 civarında inanın bu kesimde şehire gelirse bu ülke gene batmaz</p><p>Artık şu kendimizin vazgeçilmez görme huyumuzdan vazgeçelim, </p><p>Bende köyde doğdum büyüdüm, hem köy hayatını hemde şehir hayatını iyi bilirim, köyde cebinizde para olmazsa idare edersiniz ama şehirde evinize dahi gidemezsiniz</p><p>Bu ülkede bir sıkıntı varsa köylüde,şehirliside aynı sıkıntıyı çekiyor. Bu ülkede yeterince ayrıştırdılar birde şehirli efendi-köylü köle diye ayrıştırmaya çalışmayalım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kaynari, post: 1026397, member: 57777"] Kimse kusura bakmasın ama tamamen ajitasyon üzerine kurulu bir yazıdır. Bu tür yazıların köylüye bırakın en ufak bir faydası olsun zararı bile olur. Bu ülkede neden sürekli birileri ötekileştirmek için uğraşıyorlar. Bu milletin %70-80 zaten köyden gelmiş neden ısrarla bu milleti sınıflandırmaya çalışılıyor, köylü hırsızlık nedir bilmez denince şehirlinin hepsi hırsız sahtekar anlamı çıkmıyor mu? Yada köyde yaşarken dürüst oluyorda şehire gidince mi sahtekar oluyor Yılın 365 günü sabahtan akşama çalışıp asgari ücretle şehirde çalışan bir insanın hakkı yenilmiş olmuyor mu? Şehirde yaşayanlar çok mu rahat yaşıyorlar, her yaz 5 yıldızlı otellerde tatil yaptıklarını mı zannediyorsunuz? Sofralarında istedikleri herşey olduğunu mu zannediyorsunuz, yada istedikleri zaman işyerlerinden izin alıp o AVM senin bu AVM benim diye gezdiklerini mi zannediyorsunuz Madem şehirde herşey dört dörtlük buyurun herkes şehire gitsin, bu ülkede kimse zorla köyde tutulmuyor, madem köylü köle, şehirli efendi oluyor bırakın köleliği sizde şehirli olun buna engel olan yok, bir zamanlar bakkalcılılar bakkallar kapanırsa memleketin batacağını söylüyorlardı, 2015 yılında yapılan nüfus sayımına göre kırsalda yaşayan nüfus %6 civarında inanın bu kesimde şehire gelirse bu ülke gene batmaz Artık şu kendimizin vazgeçilmez görme huyumuzdan vazgeçelim, Bende köyde doğdum büyüdüm, hem köy hayatını hemde şehir hayatını iyi bilirim, köyde cebinizde para olmazsa idare edersiniz ama şehirde evinize dahi gidemezsiniz Bu ülkede bir sıkıntı varsa köylüde,şehirliside aynı sıkıntıyı çekiyor. Bu ülkede yeterince ayrıştırdılar birde şehirli efendi-köylü köle diye ayrıştırmaya çalışmayalım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 15
Genel
Köylü milletin kölesidir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt