PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
KÖYLÜLÜN EV İHTİYACI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Gürgen Tarım" data-source="post: 1006010" data-attributes="member: 44262"><p>merhabalar ev yaptırma düşüncem var. prefabrikte seçeneklerim arasında. kayınpederimin gebzede iş yeri var. geçen yıl ordayken tuzla tarafına gidip prefabrik işi yapan firmaları dolaştım bilgi edindim. showroom ların da kurulu olarak mevcut olan evleri gayet güzel. orhanlı tarafıda yakın kafama yatarsa gelip sizin projelerinizede bakabiliriz. </p><p></p><p>burada amcam ve yakın köyde bir tanıdık yaptırdı sadece bayramda tatilde geliyolar. ben sürekli oturucagım için daha kullanışlı bişey yaptırmak istiyorum. burda willayapıya yaptırdılar. </p><p></p><p>ipard düşüncem vardı vazgeçtim kendim prefabrik ev ve hayvan barınağı yapıcam. arsam var bunu ruhsatlı şekilde yapmak istiyorum. bulunduğum yer belediye sınırları dışında bir mimara proje çizdirip il özel idareyle işimi halledicem kısmet olursa. </p><p></p><p>şimdi daha önce görüştüğüm bikaç yer oldu fakat bazı şartlardan dolayı vazgeçtim. nakliye bize ait ve gelen işçilerin konaklama giderleride bize ait. elektriği biz çektiriyoruz mimari proje bize ait vs vs. bunları hesaplayınca bizim prefabriğin bi ucuzluğu kalmıyo. </p><p></p><p>sizin şartlarınız neler ? mesela konaklama ekibini karavanla yollayıp inşaatı yaptıran firmalarda var. şartlarınızı net olarak bildirirseniz bi istişare yapabiliriz. iyi çalışmalar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gürgen Tarım, post: 1006010, member: 44262"] merhabalar ev yaptırma düşüncem var. prefabrikte seçeneklerim arasında. kayınpederimin gebzede iş yeri var. geçen yıl ordayken tuzla tarafına gidip prefabrik işi yapan firmaları dolaştım bilgi edindim. showroom ların da kurulu olarak mevcut olan evleri gayet güzel. orhanlı tarafıda yakın kafama yatarsa gelip sizin projelerinizede bakabiliriz. burada amcam ve yakın köyde bir tanıdık yaptırdı sadece bayramda tatilde geliyolar. ben sürekli oturucagım için daha kullanışlı bişey yaptırmak istiyorum. burda willayapıya yaptırdılar. ipard düşüncem vardı vazgeçtim kendim prefabrik ev ve hayvan barınağı yapıcam. arsam var bunu ruhsatlı şekilde yapmak istiyorum. bulunduğum yer belediye sınırları dışında bir mimara proje çizdirip il özel idareyle işimi halledicem kısmet olursa. şimdi daha önce görüştüğüm bikaç yer oldu fakat bazı şartlardan dolayı vazgeçtim. nakliye bize ait ve gelen işçilerin konaklama giderleride bize ait. elektriği biz çektiriyoruz mimari proje bize ait vs vs. bunları hesaplayınca bizim prefabriğin bi ucuzluğu kalmıyo. sizin şartlarınız neler ? mesela konaklama ekibini karavanla yollayıp inşaatı yaptıran firmalarda var. şartlarınızı net olarak bildirirseniz bi istişare yapabiliriz. iyi çalışmalar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
KÖYLÜLÜN EV İHTİYACI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt