PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Köyümde büyükbş hayvancılığa başladm sorularıma cevap verecek birileri.?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Murat doğan" data-source="post: 1343073" data-attributes="member: 84451"><p>Memleketim mardin abi. </p><p>Abi bizim burası 10 ev tek var ve etrafı komple Mera en yakın köy 5 6 kilometre uzaklıkta etrafı on binlerce dönüm mera komple ve ben alışırlarsa dönmeye başka bir ek iş daha düşünüyırum bunlarla beraber bi arkadaşla tavuk yumurta işine giricem dağıtımını yapıcam gündüzleri ondan soruyorum. Bide bizim burda hiç hırsızlık olmamış zaten şehirden buraya fazla gidip gelen yok yabancı kimsenin yol üstü de değil köyümüz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Murat doğan, post: 1343073, member: 84451"] Memleketim mardin abi. Abi bizim burası 10 ev tek var ve etrafı komple Mera en yakın köy 5 6 kilometre uzaklıkta etrafı on binlerce dönüm mera komple ve ben alışırlarsa dönmeye başka bir ek iş daha düşünüyırum bunlarla beraber bi arkadaşla tavuk yumurta işine giricem dağıtımını yapıcam gündüzleri ondan soruyorum. Bide bizim burda hiç hırsızlık olmamış zaten şehirden buraya fazla gidip gelen yok yabancı kimsenin yol üstü de değil köyümüz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Köyümde büyükbş hayvancılığa başladm sorularıma cevap verecek birileri.?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt