PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var projesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kemal0103" data-source="post: 1359765" data-attributes="member: 81892"><p>Çoğu kişi genç çiftçi projesinden aldıkları malları sattı benim çevremde </p><p>Ek olarak insanları bilinçlendirme adına adımlar atmalılar imam yerine ziraat mühendisleri arasınlar imam hatiplileri istihdam edeceklerine köy korporatifleri kursunlar yıllık tarla analizi yapsınlar ücretsiz vs milleti geçiştirecek işler yapmasınlar para gelip geçer önce bilgi sonra sermaye versinler </p><p>Benim yaşıtlarımın çoğu uzman oldu nenden evlenemem diye neden sigorta yok diye neden emeğe karşılık aptal Puma sendromuna düştükleri için ağa kusura bakmasın bu hükümet esnaf kafalıları çoğaltıyor </p><p>Atatürk ün okunmasını istediği Beyaz Zambaklar Ülkesinde kitabını kaç kişi okudu kaç kişi fikirlerini benimsedi </p><p>Kendini geliştirmeyen her birey her bir toplum cefayı çekmeye mahkumdur planlı Ekim yok bölgesel proje yok serbest Ekim olunca her yıl bir başka mahsul yok fiyatına satılıyor kimi mahsulde fahiş fiyata demem oki önce bilgi sonra istihdam yapılsın memur devleti olmak zorunda değil</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kemal0103, post: 1359765, member: 81892"] Çoğu kişi genç çiftçi projesinden aldıkları malları sattı benim çevremde Ek olarak insanları bilinçlendirme adına adımlar atmalılar imam yerine ziraat mühendisleri arasınlar imam hatiplileri istihdam edeceklerine köy korporatifleri kursunlar yıllık tarla analizi yapsınlar ücretsiz vs milleti geçiştirecek işler yapmasınlar para gelip geçer önce bilgi sonra sermaye versinler Benim yaşıtlarımın çoğu uzman oldu nenden evlenemem diye neden sigorta yok diye neden emeğe karşılık aptal Puma sendromuna düştükleri için ağa kusura bakmasın bu hükümet esnaf kafalıları çoğaltıyor Atatürk ün okunmasını istediği Beyaz Zambaklar Ülkesinde kitabını kaç kişi okudu kaç kişi fikirlerini benimsedi Kendini geliştirmeyen her birey her bir toplum cefayı çekmeye mahkumdur planlı Ekim yok bölgesel proje yok serbest Ekim olunca her yıl bir başka mahsul yok fiyatına satılıyor kimi mahsulde fahiş fiyata demem oki önce bilgi sonra istihdam yapılsın memur devleti olmak zorunda değil [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var projesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt