PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
KÖYÜMÜZ BARAJI DOLMUŞ... (DOĞAN TARIM)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hacı Mehmet COŞKUN" data-source="post: 536923" data-attributes="member: 35264"><p><strong>Ynt: KÖYÜMÜZ BARAJI DOLMUŞ... (DOĞAN TARIM)</strong></p><p></p><p></p><p>muhamet bey su konusunda inan biz cok mahrumuz..içme suyu dahi 30 km uzaktan geliyor..kuyu vurdursan cok aşırı tuzlu .tarlayı bi sezon sulamada kullanılmaz hale getiriyor..ben yeminle yazıyorum şayet bu baraj bizim burda olsun yılda en az 2 ürün kaldırmazsam ne olayım..su demek can demek hele baraj demek bereket demek..demekkki sizin oranın insanların ya ihtiyacı yada calışmaya azmi yok..yanlış anlaşılmasın yazdıklarırım siz yazınca bende fikrimi yazdım..ha bu arada inan nevşehirliyim ama patedesi bende satın alırım veye cok az ekerimsu olmadıgı için tankerle sularım.bizimbura nevşehirin en son köyü..nevşehire 120 km kırşehire 65 yozgata 80 yaniadımız nevşehirli..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hacı Mehmet COŞKUN, post: 536923, member: 35264"] [b]Ynt: KÖYÜMÜZ BARAJI DOLMUŞ... (DOĞAN TARIM)[/b] muhamet bey su konusunda inan biz cok mahrumuz..içme suyu dahi 30 km uzaktan geliyor..kuyu vurdursan cok aşırı tuzlu .tarlayı bi sezon sulamada kullanılmaz hale getiriyor..ben yeminle yazıyorum şayet bu baraj bizim burda olsun yılda en az 2 ürün kaldırmazsam ne olayım..su demek can demek hele baraj demek bereket demek..demekkki sizin oranın insanların ya ihtiyacı yada calışmaya azmi yok..yanlış anlaşılmasın yazdıklarırım siz yazınca bende fikrimi yazdım..ha bu arada inan nevşehirliyim ama patedesi bende satın alırım veye cok az ekerimsu olmadıgı için tankerle sularım.bizimbura nevşehirin en son köyü..nevşehire 120 km kırşehire 65 yozgata 80 yaniadımız nevşehirli.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
KÖYÜMÜZ BARAJI DOLMUŞ... (DOĞAN TARIM)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt