PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Köyümüzde tarım arazilerimizin bir bir yok oluşu..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="n_cebeci" data-source="post: 536123" data-attributes="member: 20991"><p><strong>Ynt: Köyümüzde tarım arazilerimizin bir bir yok oluşu..</strong></p><p></p><p></p><p>Sakın ha yerlerinizi satmayın... Şu anda bu fiyatı ederse kısa bir süre sora asla güç yetmez. </p><p>Sonra çok pişman olursunuz ah kafam dersiniz ama giden gitmiş olur malesef. ' ' vergisini ödeyemezsiniz ' ' de ne demek; o nasıl söz öylle kim söylemiş? </p><p>Öyle saçmalık olur mu?</p><p>İnanın bana onu söyleyen kim olursa olsun dost değil. </p><p>Yerlerinizi satmayın bırakın imar geçsin yerleşime açılacaksa açılsın hatta yapılaşma en azından yarı yarıya başlasın. satacaksanızda işte o zaman satarsınız ki sonra piişman olma ihtimaliniz azalsın.</p><p>Yoksa son pişmanlık fayda etmez. </p><p>O sözü söyleyen insan muhtemelen sizler gibi köyde arazisi olanların elinden arazilerini almak yada aldırmak maksadı ile konuşuyordur. </p><p>Ben bir dost olarak,kesin olarak tarlalarınızı satmayın derim.</p><p>Tabiki yerde kararda, takdirde sizin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="n_cebeci, post: 536123, member: 20991"] [b]Ynt: Köyümüzde tarım arazilerimizin bir bir yok oluşu..[/b] Sakın ha yerlerinizi satmayın... Şu anda bu fiyatı ederse kısa bir süre sora asla güç yetmez. Sonra çok pişman olursunuz ah kafam dersiniz ama giden gitmiş olur malesef. ' ' vergisini ödeyemezsiniz ' ' de ne demek; o nasıl söz öylle kim söylemiş? Öyle saçmalık olur mu? İnanın bana onu söyleyen kim olursa olsun dost değil. Yerlerinizi satmayın bırakın imar geçsin yerleşime açılacaksa açılsın hatta yapılaşma en azından yarı yarıya başlasın. satacaksanızda işte o zaman satarsınız ki sonra piişman olma ihtimaliniz azalsın. Yoksa son pişmanlık fayda etmez. O sözü söyleyen insan muhtemelen sizler gibi köyde arazisi olanların elinden arazilerini almak yada aldırmak maksadı ile konuşuyordur. Ben bir dost olarak,kesin olarak tarlalarınızı satmayın derim. Tabiki yerde kararda, takdirde sizin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Köyümüzde tarım arazilerimizin bir bir yok oluşu..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt