PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Köyümüzde tarım arazilerimizin bir bir yok oluşu..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="djzeus" data-source="post: 536152" data-attributes="member: 14865"><p><strong>Ynt: Köyümüzde tarım arazilerimizin bir bir yok oluşu..</strong></p><p></p><p>ben olsam satarım yerlerimi o kadar fiyat çok iyi ondan sonra başka yerden ucuza daha çok yer alırım kendime işlemeye bizim burda oldu öyle arkadaşın bahçesi vardı 3 dekar bir yer 750 milyar verdiler ben zorla sattırdım çocuğa sonra gittik başka yerden 370 dekar tek parça bir tarla aldık sattığın zaman gidip başka yerden tarla alıcam benimde şuan yerlerimin bulunduğu mevkide dekarı 10 milyar civarı 1800 dekar tapulu yerim var şu an tarlalarım bir yerde yan yana hepsi yine öyle başka bir yerde dekarı 2 milyara bir toplu yer veya büyük çiftlik bulsam bir dakika durmam satarım giderim başka yerden daha çok yer alırım emlakçılar hep geliyorlar 10 bine sat yerlerini dekarını diye ama toplu yer bulamıyorum 1800 dekar yeri dekarını 10 bine satınca 2 milyardan başka yerde 9000 dekar yer yapar ama işte toplu bir yerde bulamıyorum böyle geçen sene çıktı bir kere 7000 dekar arazisi olan bir çiftlik onuda satılınca haberimiz oldu sende iyi düşün eğer varsa böyle bir imkanın hiç düşünme bir an önce değerlendirmeye bak o kadar yeri o fiyatlara satınca gidip ucuz yerden tarla al toprak ağası olursun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="djzeus, post: 536152, member: 14865"] [b]Ynt: Köyümüzde tarım arazilerimizin bir bir yok oluşu..[/b] ben olsam satarım yerlerimi o kadar fiyat çok iyi ondan sonra başka yerden ucuza daha çok yer alırım kendime işlemeye bizim burda oldu öyle arkadaşın bahçesi vardı 3 dekar bir yer 750 milyar verdiler ben zorla sattırdım çocuğa sonra gittik başka yerden 370 dekar tek parça bir tarla aldık sattığın zaman gidip başka yerden tarla alıcam benimde şuan yerlerimin bulunduğu mevkide dekarı 10 milyar civarı 1800 dekar tapulu yerim var şu an tarlalarım bir yerde yan yana hepsi yine öyle başka bir yerde dekarı 2 milyara bir toplu yer veya büyük çiftlik bulsam bir dakika durmam satarım giderim başka yerden daha çok yer alırım emlakçılar hep geliyorlar 10 bine sat yerlerini dekarını diye ama toplu yer bulamıyorum 1800 dekar yeri dekarını 10 bine satınca 2 milyardan başka yerde 9000 dekar yer yapar ama işte toplu bir yerde bulamıyorum böyle geçen sene çıktı bir kere 7000 dekar arazisi olan bir çiftlik onuda satılınca haberimiz oldu sende iyi düşün eğer varsa böyle bir imkanın hiç düşünme bir an önce değerlendirmeye bak o kadar yeri o fiyatlara satınca gidip ucuz yerden tarla al toprak ağası olursun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Köyümüzde tarım arazilerimizin bir bir yok oluşu..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt