PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Koyun Ciftligi kurmak istiyorum yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hayday" data-source="post: 1261607" data-attributes="member: 82220"><p>Öncelikle merhaba , yaşım 26 , universite mezunuyum fakat kendi koyumuzde hayvancilik yapmayi dusunuyorum .Bulundugumuz yer mersinde rakım 980 civarinda.</p><p>Daha once bu isi yapmadim , ailemdede kimse bilmiyor. Bu açıdan ilk basta 10 koyun , +1 koc almayi dusunuyorum . 15 donumluk ceviz ekili tarlamiz var sulak , bunun aralarinda birsuru ot cikiyor , ben yabanci ot yerine regrass ekmeyi planliyorum ki , parayla alacagimiz yem miktarini azaltalim . Ve yaz kış bu tarlada ve etrafinda ki 40 donumluk tarlalarda yayilsin. </p><p>Hedefim 75-100 damizlik koyuna ulasip kuzu olarak kesime gondermek. </p><p>Ayrica herzaman ben duracam basinda , coban felan tutmuyacam . </p><p>Sizce dusundugum gibi yapabilirmiyim , bu ise girismelimiyim , girismeliysem arti olarak baska neler yapabilirim fikirleriniz nedir ? Yem giderini daha fazla nasil dusurebilirim ? Degerli yorumlarinizi esirgemeyin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hayday, post: 1261607, member: 82220"] Öncelikle merhaba , yaşım 26 , universite mezunuyum fakat kendi koyumuzde hayvancilik yapmayi dusunuyorum .Bulundugumuz yer mersinde rakım 980 civarinda. Daha once bu isi yapmadim , ailemdede kimse bilmiyor. Bu açıdan ilk basta 10 koyun , +1 koc almayi dusunuyorum . 15 donumluk ceviz ekili tarlamiz var sulak , bunun aralarinda birsuru ot cikiyor , ben yabanci ot yerine regrass ekmeyi planliyorum ki , parayla alacagimiz yem miktarini azaltalim . Ve yaz kış bu tarlada ve etrafinda ki 40 donumluk tarlalarda yayilsin. Hedefim 75-100 damizlik koyuna ulasip kuzu olarak kesime gondermek. Ayrica herzaman ben duracam basinda , coban felan tutmuyacam . Sizce dusundugum gibi yapabilirmiyim , bu ise girismelimiyim , girismeliysem arti olarak baska neler yapabilirim fikirleriniz nedir ? Yem giderini daha fazla nasil dusurebilirim ? Degerli yorumlarinizi esirgemeyin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Koyun Ciftligi kurmak istiyorum yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt