PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Koyun Ciftligi kurmak istiyorum yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sercan2224" data-source="post: 1262102" data-attributes="member: 7373"><p>regrası ekerken toprak cok ince olcak ben rotovatörle hazırlıyorum ama goble ızgara ve tırmıklada keseksiz yapabilirseniz olur tohumu saçtıktan sonra fazla derin salmadan tırmıkla kapatıyorum. ben ekim ayında ekiyorum ama erken ilk bahardada eken oluyor.</p><p>regrass devamlı iyi durumda olursa yeterli olabilir sadece gebeliğin son 1.5 ayında ek yemleme yaparsan daha iri daha sağlıklı kuzu alırsın. geçenlerde doğan kuzum 6300 gram yani 6.5 kiloya yakın doğdu. ayrıca koç katımından 20 gun 1 ay onceki ek yemlemede ikizliği arttırır.yem olarak arpa veya buğday elimde ne varsa onu veriyorum. ayrıyetten mısır sılajı ve arpa posasıda veriyorum. buynlara ilave kuzulu koyunlara az miktarda süt yemi veriyorum. bu arada 3 aydır koyunlarım kapalı ot durumu zayıf olduğu için salamıyorum havalar biraz ısınsın regras 15-20 günde toparlıyor kendini.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sercan2224, post: 1262102, member: 7373"] regrası ekerken toprak cok ince olcak ben rotovatörle hazırlıyorum ama goble ızgara ve tırmıklada keseksiz yapabilirseniz olur tohumu saçtıktan sonra fazla derin salmadan tırmıkla kapatıyorum. ben ekim ayında ekiyorum ama erken ilk bahardada eken oluyor. regrass devamlı iyi durumda olursa yeterli olabilir sadece gebeliğin son 1.5 ayında ek yemleme yaparsan daha iri daha sağlıklı kuzu alırsın. geçenlerde doğan kuzum 6300 gram yani 6.5 kiloya yakın doğdu. ayrıca koç katımından 20 gun 1 ay onceki ek yemlemede ikizliği arttırır.yem olarak arpa veya buğday elimde ne varsa onu veriyorum. ayrıyetten mısır sılajı ve arpa posasıda veriyorum. buynlara ilave kuzulu koyunlara az miktarda süt yemi veriyorum. bu arada 3 aydır koyunlarım kapalı ot durumu zayıf olduğu için salamıyorum havalar biraz ısınsın regras 15-20 günde toparlıyor kendini. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Koyun Ciftligi kurmak istiyorum yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt