PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Koyun fiyatları ne alemde
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özfer10" data-source="post: 1408611" data-attributes="member: 87167"><p>yemlik mısır arpa ile karıştırıp koyunlara verecegim. amaç özellikle kış aylarında desteklemek. arpa enerji degeri yüksektir. mısırın protein degeri yüksektir.koyunların dengeli beslenmesi için destektir.</p><p>yeşile biçilmiş kurutulmuş ot ve tahıl ürünleri stokkunuz olması iyi yanına mısır ,arpa ve yulaf gibi hammaddelerin olması koyunların gelişim için yüksek randıman almasını saglar. ziraat mühendisi ve veteriner dostlarımla bu konular üzerine çok istişareler yapıyoruz sürekli. amaç yüksek performanslı ve saglıklı üretim yapmak.</p><p></p><p>benim nacizane fikrim budur. böyle de uyğulamam yapıyorum. şuan havalar çok sıcak otlar kurudu ve azaldı merada . akşamları hayvan başına 150 gram arpa ezmesi veriyorum.</p><p></p><p>HAYIRLI CUMALAR</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özfer10, post: 1408611, member: 87167"] yemlik mısır arpa ile karıştırıp koyunlara verecegim. amaç özellikle kış aylarında desteklemek. arpa enerji degeri yüksektir. mısırın protein degeri yüksektir.koyunların dengeli beslenmesi için destektir. yeşile biçilmiş kurutulmuş ot ve tahıl ürünleri stokkunuz olması iyi yanına mısır ,arpa ve yulaf gibi hammaddelerin olması koyunların gelişim için yüksek randıman almasını saglar. ziraat mühendisi ve veteriner dostlarımla bu konular üzerine çok istişareler yapıyoruz sürekli. amaç yüksek performanslı ve saglıklı üretim yapmak. benim nacizane fikrim budur. böyle de uyğulamam yapıyorum. şuan havalar çok sıcak otlar kurudu ve azaldı merada . akşamları hayvan başına 150 gram arpa ezmesi veriyorum. HAYIRLI CUMALAR [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Koyun fiyatları ne alemde
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt