PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Koyun Kuzu Alımı Hakkında Yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ilhansevim" data-source="post: 712087" data-attributes="member: 77070"><p><strong>Ynt: Koyun Kuzu Alımı Hakkında Yardım</strong></p><p></p><p>İyi dileklerin ve verdiğin bilgiler için teşekkürler abi. </p><p>Önerin mantıklı ama peşin para satma ihtimali düşük. Keşke satılsa da dediğini hemen yapsam. Ama genelde arabayla ve koyun-keçiyle takas teklifleri geliyor. Peşin olarak da fiyatı çok düşürüyorlar.</p><p>Benim ilk yazdığım 22 koyunla takas durumunu sen olsan nasıl yaparsın?</p><p>Geçenlerde İzmir ' den saanen cinsi 10 keçi, 1 teke ve 12-13 tane oğlak teklif etti.</p><p>Bugün de İstanbul ' dan 9 koyun, 9 tane de 6 aylık dişi veya erkek kuzu teklifi geldi. İsteğe göre tamamı erkek kuzuyla da takas imkanı var. Yanlız kuzular 650 liradan. Buna göre 17 tane kuzu yapıyor. Sence nasıl mantıklı mı, bu şekilde kuzuları alsam kurbanda kar yapabilir miyim?</p><p>Bu yazdıklarımın hepsini değerlendirip, sana göre en mantıklısının hangisinin olduğunu söyleyebilirsen çok makbule geçer. Şu an benim hiçbir fikrim yok. Kardeşim de arabayı başka araçlarla takasta kullanmayı düşünüyor. ben de bu yazdığım tekliflerin değerlendirmesini yapamadığım için birşey diyemiyorum. Senin ve diğer arkadaşların vereceği bilgiler karar almamızda benim için çok önemli. Tekrardan teşekkürler vereceğiniz bilgiler için.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ilhansevim, post: 712087, member: 77070"] [b]Ynt: Koyun Kuzu Alımı Hakkında Yardım[/b] İyi dileklerin ve verdiğin bilgiler için teşekkürler abi. Önerin mantıklı ama peşin para satma ihtimali düşük. Keşke satılsa da dediğini hemen yapsam. Ama genelde arabayla ve koyun-keçiyle takas teklifleri geliyor. Peşin olarak da fiyatı çok düşürüyorlar. Benim ilk yazdığım 22 koyunla takas durumunu sen olsan nasıl yaparsın? Geçenlerde İzmir ' den saanen cinsi 10 keçi, 1 teke ve 12-13 tane oğlak teklif etti. Bugün de İstanbul ' dan 9 koyun, 9 tane de 6 aylık dişi veya erkek kuzu teklifi geldi. İsteğe göre tamamı erkek kuzuyla da takas imkanı var. Yanlız kuzular 650 liradan. Buna göre 17 tane kuzu yapıyor. Sence nasıl mantıklı mı, bu şekilde kuzuları alsam kurbanda kar yapabilir miyim? Bu yazdıklarımın hepsini değerlendirip, sana göre en mantıklısının hangisinin olduğunu söyleyebilirsen çok makbule geçer. Şu an benim hiçbir fikrim yok. Kardeşim de arabayı başka araçlarla takasta kullanmayı düşünüyor. ben de bu yazdığım tekliflerin değerlendirmesini yapamadığım için birşey diyemiyorum. Senin ve diğer arkadaşların vereceği bilgiler karar almamızda benim için çok önemli. Tekrardan teşekkürler vereceğiniz bilgiler için. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Koyun Kuzu Alımı Hakkında Yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt