PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Koyun Melezleme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="necdetdemiral" data-source="post: 1319617" data-attributes="member: 86204"><p>Merhaba bende sizin gibi az bi sayı ile başlayacağım. çiftçilik olarak 500 dönüm buğday-arpa-tritikale ve 20 donum patates ekmekteyim. koyunculuk olarak benim yabancı ırkların yerli ırklardan kazanç anlamında kağıt üzerinde üstün olduğunu düşünüyorum. yani şöyle bir örnekle. bölgemde kangal akkaraman koyunu yaygın. burada kuzu zamanı 600-650 tlden erkek kuzu toplarsın koçluk olarak satarsın 2.500 tl ye gelişimi de yaylıma göre değişir birde büyüyecek koyun bellidir zaten. koçluğu satarsın kurban bayramından sonraki hafta pazardan dişi damızlık toplarsın koçu katarsın ya gebe satarsın yada kuzusunu alırsın. gebe satmak daha iyidir. ben tek ırk beslemenı ve yerli ırk beslemeni tavsiye ederim ki beslediğin ırklar yağlı kuyruk değil. (kuyruk yağı baya para ediyor ) tekrar hayırlı olsun der başarının devamını dilerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="necdetdemiral, post: 1319617, member: 86204"] Merhaba bende sizin gibi az bi sayı ile başlayacağım. çiftçilik olarak 500 dönüm buğday-arpa-tritikale ve 20 donum patates ekmekteyim. koyunculuk olarak benim yabancı ırkların yerli ırklardan kazanç anlamında kağıt üzerinde üstün olduğunu düşünüyorum. yani şöyle bir örnekle. bölgemde kangal akkaraman koyunu yaygın. burada kuzu zamanı 600-650 tlden erkek kuzu toplarsın koçluk olarak satarsın 2.500 tl ye gelişimi de yaylıma göre değişir birde büyüyecek koyun bellidir zaten. koçluğu satarsın kurban bayramından sonraki hafta pazardan dişi damızlık toplarsın koçu katarsın ya gebe satarsın yada kuzusunu alırsın. gebe satmak daha iyidir. ben tek ırk beslemenı ve yerli ırk beslemeni tavsiye ederim ki beslediğin ırklar yağlı kuyruk değil. (kuyruk yağı baya para ediyor ) tekrar hayırlı olsun der başarının devamını dilerim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Koyun Melezleme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt