PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
koyunculuk hakkında bir kaç soru
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Zafer 06" data-source="post: 941496" data-attributes="member: 78445"><p><strong>Ynt: koyunculuk hakkında bir kaç soru</strong></p><p></p><p>Bak dostum biz koyunculuk yapıyoruz bu bizim dede mesleği benbeşinci kuşağım bu işte fakat artık biz bu işin zorluğu ve para etmemesi ve adam sıkıntısından bırakmak istiyoruz davarcılık çok zor gecen gündüzün yok tatilin bayramın yok ben şu anda koyun güdüyorum 450 falan koyunumuz var fakat adam ve zor olduğu için bırakmayı düşünüyoruz çoban çok pahalı 2400 Tl ye tuttuk geçen sene yazın 3 kez değiştirdik iş yapan adam yok benim sana tavsiyem eğer iştende anlamıyorsan hiç girme git inek işi yap çok başın ağrır daha neler neler burada anlatsam sabah olur kasaplar bi ayrı dert ama ilk yapacam diyosan Polatlı merinosu var fransız illede France ile karacabey merinos melezi onla başla bu iş karlı fakat iş yok olanlarda zaten hep yaşlı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Zafer 06, post: 941496, member: 78445"] [b]Ynt: koyunculuk hakkında bir kaç soru[/b] Bak dostum biz koyunculuk yapıyoruz bu bizim dede mesleği benbeşinci kuşağım bu işte fakat artık biz bu işin zorluğu ve para etmemesi ve adam sıkıntısından bırakmak istiyoruz davarcılık çok zor gecen gündüzün yok tatilin bayramın yok ben şu anda koyun güdüyorum 450 falan koyunumuz var fakat adam ve zor olduğu için bırakmayı düşünüyoruz çoban çok pahalı 2400 Tl ye tuttuk geçen sene yazın 3 kez değiştirdik iş yapan adam yok benim sana tavsiyem eğer iştende anlamıyorsan hiç girme git inek işi yap çok başın ağrır daha neler neler burada anlatsam sabah olur kasaplar bi ayrı dert ama ilk yapacam diyosan Polatlı merinosu var fransız illede France ile karacabey merinos melezi onla başla bu iş karlı fakat iş yok olanlarda zaten hep yaşlı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
koyunculuk hakkında bir kaç soru
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt