PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
koyunculuk ta ızgaralı sistem (Delikli Sac)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sinoplu" data-source="post: 1046376" data-attributes="member: 10112"><p>Merhaba arkadaşlar koyun ağılında zemin tahtadan yapıyorum çok çabuk eskiyor.aklımda yeni bi ağıl yapma fikri varken, ızgaralar da metal olabilirmi diye aklımdan geçiyor, fayda mâliyet açısını henüz hesaplamadim.yardımcı eleman yok inekler koyunlar,ekim biçim derken beya yoruluyorum Bir 2 sene ağıl kürümeyim tabanı yüksek yapıyım diyorum.bu sene olan yapı fuarına da gittim, ızgara sistemlerini hem görüyüm hemde firmalara soruyum dedim.hem büyükbaş hem kücukbaş hayvanlar icin plastik ızgaralar yeterli ölçülerde yapmıyorlar en büyüğü 50cm,döküm metal ızgaralar da bi nevi öyle,özel üretim yapmak için en az 500bin tl lik alım yapmalısınız vesaire,sadece küçükbaş için düşündüğümden DELİKLİ SAC ile altta fazla mahya kullanmadan sökülüp takılabilen bi sistem yapılırmı örnek resimler koyuyorum.</p><p>Bu sistem yürürmü..Saygılar sevgiler..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sinoplu, post: 1046376, member: 10112"] Merhaba arkadaşlar koyun ağılında zemin tahtadan yapıyorum çok çabuk eskiyor.aklımda yeni bi ağıl yapma fikri varken, ızgaralar da metal olabilirmi diye aklımdan geçiyor, fayda mâliyet açısını henüz hesaplamadim.yardımcı eleman yok inekler koyunlar,ekim biçim derken beya yoruluyorum Bir 2 sene ağıl kürümeyim tabanı yüksek yapıyım diyorum.bu sene olan yapı fuarına da gittim, ızgara sistemlerini hem görüyüm hemde firmalara soruyum dedim.hem büyükbaş hem kücukbaş hayvanlar icin plastik ızgaralar yeterli ölçülerde yapmıyorlar en büyüğü 50cm,döküm metal ızgaralar da bi nevi öyle,özel üretim yapmak için en az 500bin tl lik alım yapmalısınız vesaire,sadece küçükbaş için düşündüğümden DELİKLİ SAC ile altta fazla mahya kullanmadan sökülüp takılabilen bi sistem yapılırmı örnek resimler koyuyorum. Bu sistem yürürmü..Saygılar sevgiler.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
koyunculuk ta ızgaralı sistem (Delikli Sac)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt