PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Köyündeki Gübreleri Kaldırmayanlara 6 Ay Hapis Cezası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 968642" data-attributes="member: 48547"><p><strong>Ynt: Köyündeki Gübreleri Kaldırmayanlara 6 Ay Hapis Cezası </strong></p><p></p><p>Bizim köylüler de köyün ortasından geçen dereye atıyor. Kaç defa dedim mikrop yayıyor diye ama dinleyen kim tabi. Yani duygu sömürüsü yapılacak şey değil bu. Yolun kenarına yığmış hayvanın gübresini yola akıyor. Normalde düşünceli insan bunu gidip de yolun kenarına dökmez ya da eskiden çamaşır yıkanan temiz dereyi kirletmez. Caminin yanındaki dere bu halde, düşünün... Evinin arkasında göz önünde olmayan boş yer var ama işin kolayına kaçıp dereye atıyorlar.</p><p></p><p>Ahırlar ahır değil, temizlik doğru düzgün yapılmıyor, yapılınca da olur olmadık yere konuluyor. Hayvanlar kendi pisliklerinde boğulacaklar. Daha 5 gün önce adamın ahırına girdim, ne güneş görüyor ne havalandırması var kapkaranlık bir yer. İnanın 5 saniye duramadım nefesim kesildi. Buzağılar hasta... Zorla camları, pencereleri açtırdım da hayvanlar toparlandı biraz. Sonra da diyor ki bu hayvanlar niye uyuşuk deyip sopayla vuruyor. Hayvan günde 2 defa toplam 5 dakika güneş görmüyor. Havalandırması olmayan bir ahırda zehir içinde yaşamaya çalışıyor. O hayvanın ölmemesi mucize. </p><p></p><p>Ben de şikayet edeceğim. Dua etsinler köye pek gidemiyorum. Adamları bıraksak pislik içinde yaşayacaklar. Çöp konteynerlerini de zar zor getirttik, çöpleri bile dereye atıyorlardı. </p><p></p><p>Yine kızacaksınız ama daha dün kazanamıyoruz diyorlardı. Bu sene baktım hepsi sıfır traktör almış, araba almış, hem de eski traktörlerini arabalarını satmadan. Sorsak kazanamıyorlar. Biraz daha akıllı olsalar şuan kazandıklarının 2 katını kazanırlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 968642, member: 48547"] [b]Ynt: Köyündeki Gübreleri Kaldırmayanlara 6 Ay Hapis Cezası [/b] Bizim köylüler de köyün ortasından geçen dereye atıyor. Kaç defa dedim mikrop yayıyor diye ama dinleyen kim tabi. Yani duygu sömürüsü yapılacak şey değil bu. Yolun kenarına yığmış hayvanın gübresini yola akıyor. Normalde düşünceli insan bunu gidip de yolun kenarına dökmez ya da eskiden çamaşır yıkanan temiz dereyi kirletmez. Caminin yanındaki dere bu halde, düşünün... Evinin arkasında göz önünde olmayan boş yer var ama işin kolayına kaçıp dereye atıyorlar. Ahırlar ahır değil, temizlik doğru düzgün yapılmıyor, yapılınca da olur olmadık yere konuluyor. Hayvanlar kendi pisliklerinde boğulacaklar. Daha 5 gün önce adamın ahırına girdim, ne güneş görüyor ne havalandırması var kapkaranlık bir yer. İnanın 5 saniye duramadım nefesim kesildi. Buzağılar hasta... Zorla camları, pencereleri açtırdım da hayvanlar toparlandı biraz. Sonra da diyor ki bu hayvanlar niye uyuşuk deyip sopayla vuruyor. Hayvan günde 2 defa toplam 5 dakika güneş görmüyor. Havalandırması olmayan bir ahırda zehir içinde yaşamaya çalışıyor. O hayvanın ölmemesi mucize. Ben de şikayet edeceğim. Dua etsinler köye pek gidemiyorum. Adamları bıraksak pislik içinde yaşayacaklar. Çöp konteynerlerini de zar zor getirttik, çöpleri bile dereye atıyorlardı. Yine kızacaksınız ama daha dün kazanamıyoruz diyorlardı. Bu sene baktım hepsi sıfır traktör almış, araba almış, hem de eski traktörlerini arabalarını satmadan. Sorsak kazanamıyorlar. Biraz daha akıllı olsalar şuan kazandıklarının 2 katını kazanırlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Köyündeki Gübreleri Kaldırmayanlara 6 Ay Hapis Cezası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt