PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Koyunlarim için ne ekmeliyim?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Stronger" data-source="post: 1006091" data-attributes="member: 43759"><p>Baharda mart sonu nisan başı gibi Fiğ ekmeyi düşündüm olmaz dediler kafamı karıştırdılar. Niye olmaz neden olmaz cevap alamadım. Tekirdağ Malkara ilçesi. Baharda yağmuru alacak fiğ yeşerecek büyüyecek. Yeşile biçip soldurup balya yapmayı düşündüm. </p><p></p><p>Sizce olmaz mı ? Birde tam ne zaman ekmeliyim fiğ. Kaç kilo tohum kaç kilo hangi gübreden kullanmalıyım. Mikro element kullanmak fayda sağlar mı yapraktan ? Gübreleme zamanlarını tarih verebilirmisiniz. Tarım ve hayvancılıkta yeniyim. Bu sene başladım. Bu yerleride yeni satın aldım. 9 dönüm olan yere yakın bir kuyu var. Sulamayı buradan düşünüyorum. Tabi ne kadar su çıkar bilemiyorum. 9 dönüm için yonca. diğerleri için fiğ nasıl olur. fiğ i hangi ay biçmek gerekir. fiğ arkasına kışlık arpa ekmeyi düşünüyorum. Yılda 2 ürün almam gerekir ki ancak ihtiyacımı karşılasın. Bu tarlalara nasıl bir münavebe yapmalıyım...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stronger, post: 1006091, member: 43759"] Baharda mart sonu nisan başı gibi Fiğ ekmeyi düşündüm olmaz dediler kafamı karıştırdılar. Niye olmaz neden olmaz cevap alamadım. Tekirdağ Malkara ilçesi. Baharda yağmuru alacak fiğ yeşerecek büyüyecek. Yeşile biçip soldurup balya yapmayı düşündüm. Sizce olmaz mı ? Birde tam ne zaman ekmeliyim fiğ. Kaç kilo tohum kaç kilo hangi gübreden kullanmalıyım. Mikro element kullanmak fayda sağlar mı yapraktan ? Gübreleme zamanlarını tarih verebilirmisiniz. Tarım ve hayvancılıkta yeniyim. Bu sene başladım. Bu yerleride yeni satın aldım. 9 dönüm olan yere yakın bir kuyu var. Sulamayı buradan düşünüyorum. Tabi ne kadar su çıkar bilemiyorum. 9 dönüm için yonca. diğerleri için fiğ nasıl olur. fiğ i hangi ay biçmek gerekir. fiğ arkasına kışlık arpa ekmeyi düşünüyorum. Yılda 2 ürün almam gerekir ki ancak ihtiyacımı karşılasın. Bu tarlalara nasıl bir münavebe yapmalıyım... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Koyunlarim için ne ekmeliyim?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt