PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
KÖYÜNÜZDE EN ÇOK HANGİ MARKA TRAKTÖR KAZA YAPIYOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Veysel ALTINDAĞ" data-source="post: 788464" data-attributes="member: 52788"><p><strong>Ynt: KÖYÜNÜZDE EN ÇOK HANGİ MARKA TRAKTÖR KAZA YAPIYOR</strong></p><p></p><p>arkadaslar kızmayın ama hepiniz düz yol şöförüsünüz!!!</p><p></p><p>herkes diyor ki fren tutmadı yok bilmem ne olmadı</p><p></p><p>bi ara 87 bi 240 masseye bindim. geri geri motor bosta el freni cekik indim. ha var ha yok. frenlerinmi bitik dedim. verdıgı cevap ilginçti. yooo ustanın bı ara köye cıkmasını bekliyorum frenleri sıktıracam. </p><p></p><p>yan tarafımızda bi orman köyü var. 135 fergusona 9 ton yük atıyorlar. traktörde fren sıfır. ama sıfır rıskle ınıyorlar ilçeye. hemde yolları görseniz bos romork inmeye korkarsınız. adamlar oyle bi romork freni yapmıslarkı freni çek düzde cıftçeker asılamaz. romork el frenının ucuna bi odun onun ucunada bi ip. ipi de omzuna takar. motor salmayabasladığı zaman yüklenir direksiyona.</p><p></p><p>konuyu açan kişinin demek istediğini iyi anlıyorum. bazı motorlar adam oldürmeye daha yatkındır. mesela 33 lük steyer hiç affetmez. hiç bişey yapamadı ön aksı keser. benim ömrüm masseyde gecti. sen direksiyonda saglam ol gerisi teferruat. bizde çift işleri 2 tekerde olur. ön tekerler pek yere değmez. allaha şukür daha bi kazam olmadı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Veysel ALTINDAĞ, post: 788464, member: 52788"] [b]Ynt: KÖYÜNÜZDE EN ÇOK HANGİ MARKA TRAKTÖR KAZA YAPIYOR[/b] arkadaslar kızmayın ama hepiniz düz yol şöförüsünüz!!! herkes diyor ki fren tutmadı yok bilmem ne olmadı bi ara 87 bi 240 masseye bindim. geri geri motor bosta el freni cekik indim. ha var ha yok. frenlerinmi bitik dedim. verdıgı cevap ilginçti. yooo ustanın bı ara köye cıkmasını bekliyorum frenleri sıktıracam. yan tarafımızda bi orman köyü var. 135 fergusona 9 ton yük atıyorlar. traktörde fren sıfır. ama sıfır rıskle ınıyorlar ilçeye. hemde yolları görseniz bos romork inmeye korkarsınız. adamlar oyle bi romork freni yapmıslarkı freni çek düzde cıftçeker asılamaz. romork el frenının ucuna bi odun onun ucunada bi ip. ipi de omzuna takar. motor salmayabasladığı zaman yüklenir direksiyona. konuyu açan kişinin demek istediğini iyi anlıyorum. bazı motorlar adam oldürmeye daha yatkındır. mesela 33 lük steyer hiç affetmez. hiç bişey yapamadı ön aksı keser. benim ömrüm masseyde gecti. sen direksiyonda saglam ol gerisi teferruat. bizde çift işleri 2 tekerde olur. ön tekerler pek yere değmez. allaha şukür daha bi kazam olmadı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
KÖYÜNÜZDE EN ÇOK HANGİ MARKA TRAKTÖR KAZA YAPIYOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt